Μπάσκετ

Ο Βασίλης Νιπεργιάλης μιλάει για την άνοδο του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ακούστε το άρθρο

Η πορεία την φετινή χρονιά μόνο τυχαία δεν είναι . Είναι αποτέλεσμα ενός σχεδιασμού που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017 όταν θέσαμε ως στόχο την πρώτη χρονιά η ομάδα να πατήσει στην κατηγορία με παιδιά από την Αμαλιάδα και την ευρύτερη περιοχή ,να βάλει σωστές βάσεις και την επόμενη χρονιά -την φετινή δηλαδή- να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες ώστε η ομάδα να ανέβει στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Πιστεύω ότι το πλάνο αυτό τηρήθηκε κατά γράμμα , με σωστές προσθήκες , με πολύ δουλειά , με σταθερή διοικητική πορεία ώστε σήμερα να φθάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα .
Είναι μία κρυστάλλινη άνοδος αφού όλοι φέτος έχουν παραδεχθεί την ανωτερότητα του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ με 24 νίκες σε 24 παιχνίδια ,που πολύ θα θέλαμε να γίνει 26 νίκες σε 26 παιχνίδια .

Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σωτήρη Κορφιάτη που πρώτος από όλους πίστεψε στο όραμα μας ,όλους τους αθλητές , το προπονητικό team ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Κιούφη για την τεράστια φετινή προσφορά του , τον Θοδωρή Παπαδόπουλο , τη διοίκηση της ομάδας ,τον Ηλία Νιπεργιάλη, τον Δημήτρη Πέππα , τον Σάκη Πυλαρινό , τον Γενικό αρχηγό Λάμπρο Σταθόπουλο , τους Γιώργο Κράλλη και Νίκο Σκουρλή για την πολύτιμη βοήθεια τους ,τον φυσικοθεραπευτή μας Γιώργο Καποτά,τον απλό κόσμο , τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν εντός κ εκτός Αμαλιάδας, τους χορηγούς μας και τον Πάνο Σακελλαρόπουλο υπεύθυνο του Σταδίου για την συννενόηση και συνεργασία που είχαμε .
Σαφώς και τα όνειρα του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ δεν σταματούν εδώ .
Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Με ρεαλιστικό προϋπολογισμό , με αγάπη και μεράκι με πολύ δουλειά θα φτιάξουμε μια ομάδα που δεν θα πληγώνει την πόλη , θα εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της και θα κάνει κατάθεση ψυχής κάθε εβδομάδα στα παρκέ .

Γνωρίζουμε τον δρόμο , έχουμε την γνώση και το όραμα , Πάμε μαζί – Πάμε ψηλά !

Όλη η επικαιρότητα