Ο υπέροχος κόσμος της Σήλιας Κριθαριώτη σε ένα φιλμ του VISIONAIRE…

Το αφιέρωμα του VISIONAIRE και του James Kaliardos, στην διεθνούς φήμης designer Σήλια Κριθαριώτη είναι εξαιρετικό. Ο διάσημος δημιουργός του εμβληματικού πλέον VISIONAIRE ενθουσιάστηκε, όταν πριν λίγα χρόνια γνώρισε την ελληνίδα couturier.

Ο Καλιάρντος μιλούσε συνέχεια  για αυτή τη γλυκιά εμμονή της Σήλιας γύρω από τα ρούχα υψηλής ραπτικής. Κάτι που συνδυάζει τη νοσταλγία και τον φουτουρισμό. Ο James θεωρεί ότι η designer είναι σαν μια ελληνίδα βασίλισσα η οποία απολαμβάνει στο έπακρο τα «προνόμια» που της χαρίζει ο θρόνος της. Μιλάει για τη γνωριμία τους στο σπίτι της, ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη. Όταν ο Καλιάρντος γνώρισε περισσότερο την Σήλια Κριθαριώτη μελέτησε τις κινήσεις της, παρακολούθησε το καθημερινό της πρόγραμμα, κυρίως όμως ένοιωσε αυτό το «μαγικό touch» που εκπέμπει, αποφάσισε να κάνει το συγκεκριμένο φιλμ. Μέσα από το ιδιαίτερα καλογυρισμένο φιλμ, περνάει η ιστορία του couture house της Σήλιας Κριθαριώτη. Εκεί όπου η Σήλια ξεκίνησε να δουλεύει αμέσως μετά το σχολείο.

 

Λάτρης πάντα της υψηλής αισθητικής και του πολύτιμου γούστου. Αναφέρεται στα φαντασμαγορικά fashion shows και τις διεθνείς επιτυχίες της στο Λονδίνο, το Παρίσι και τις ΗΠΑ. Η κάμερα με τους εξαιρετικούς συνεργάτες του VISIONAIRE, την ακολουθούσε παντού. Στο ατελιέ της, στην Πλάκα, στο σπίτι της, στην Ακρόπολη. Ταξίδεψε όμως μαζί της και στο Παρίσι για να καταγράψει υπέροχες στιγμές από το τελευταίο super επιτυχημένο Haute Couture Show της στο “The Ritz”. Ζήστε λοιπόν τη μαγεία του «υπέροχου κόσμου» της Σήλιας Κριθαριώτη.

Δείτε το βίντεο…

 

 

 

 

Πηγή: in.gr