COFFEE BRANDS: Ανώτερος καφές, ανώτερη διάθεση!

Στοιχεία Εταιρείας

COFFEE BRANDS


Ρήγα Φεραίου 111, Πύργος


Επικοινωνία

  • 26210 20898

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα -
Τρίτη -
Τετάρτη -
Πέμπτη -
Παρασκευή -
Σάββατο -
Κυριακή -

Λοιπά Στοιχεία

Ιστοσελίδα

Σχετικά

Η Coffeebrands συνέβη επειδή μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για μία μοναδική εμπειρία καφέ!

Με αγάπη για τον ποιοτικό καφέ, το 2009, άνοιξε το πρώτο κατάστημα Coffeebrands. Μακριά από το εμπορικό κέντρο, σε μία εναλλακτική περιοχή της πόλης της Πάτρας, δημιουργήθηκε ο πρώτος χώρος συνάντησης των φανατικών του καφέ. Διάσημα brands καφέ, ημιεπαγγελματικός εξοπλισμός για παραγωγή καφέ στο σπίτι και το γραφείο, αλλά και η δυνατότητα να απολαύσουν premium καφέ και φρέσκα σνακ ενόσω έκαναν τις αγορές τους, εξέλιξαν το Coffeebrands σε πολλά περισσότερα από μία boutique καφέ.

Λίγοι μόνο μήνες λειτουργίας του πρώτου καταστήματος αρκούσαν ώστε οι λάτρεις του καφέ να αναδείξουν το Coffeebrands σε αγαπημένο προορισμό για καφέ, σνακ κι όχι μόνο! Οι coffee-lovers επισκέπτονται το δικό τους Coffeebrands για να απολαύσουν μία εμπειρία, που τους ταξιδεύει, σε ένα χώρο που νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Πριν ακόμα γίνει ενός έτους το πρώτο κατάστημα Coffeebrands, είχε δημιουργηθεί και δεύτερο, το οποίο έγινε δεκτό με επίσης μεγάλο ενθουσιασμό.

Σήμερα με καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Σερβία, Dubai, Σαουδική Αραβία και με μία δυναμική εξέλιξης που υποστηρίζουν οι Coffeebrandisti σε κάθε γειτονιά του κόσμου, προσφέρουμε πολλά περισσότερα από ένα καφέ…

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, σε κάθε γωνιά του κόσμου, να είμαστε δίπλα σας – να σας προσφέρουμε ενέργεια και δύναμη να είστε ο καλύτερος εαυτός σας!

Είμαστε υπερήφανοι που η Coffeebrands διαμορφώθηκε από τις δικές σας προτιμήσεις. Γνωρίζετε καλά είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε με την απόλυτη εμπειρία καφέ.

Ακόμα κι όταν η Coffeebrands ήταν μία boutique καφέ, δεν μπορούσαμε παρά να σας παρέχουμε μία εμπειρία premium espresso, συνοδευόμενη από λαχταριστά φρέσκα snacks.

Χάρη στον ενθουσιασμό σας για τον Megisto Espresso, η Coffeebrands εξελίχθηκε στον αγαπημένο σας προορισμό για καφέ. Για να ανταποδώσουμε την αγάπη σας, δημιουργήσαμε μία σειρά snacks, τα γνωστά πλέον Tsibame για να συνοδεύουν τη Megisto εμπειρία σας. Και μετά αποφασίσαμε να δώσουμε και το κάτι παραπάνω, με φρέσκους, αναζωογονητικούς χυμούς από το Juice Spot, αλλά και με μία σειρά υψηλής ποιότητας ροφημάτων και αφεψημάτων που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια στο χώρο της ή στο Coffeebrands της γειτονιάς σας!

Με απλά λόγια, η Coffeebrands συνέβη επειδή εσείς αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας για μία ποιοτική εμπειρία καφέ. Η Coffeebrands συνέβη επειδή σεβόμαστε την ανάγκη σας για μία μοναδική εμπειρία καφέ. Η Coffeebrands είναι η απόλυτα δική σας εμπειρία καφέ!

Όλη η επικαιρότητα