Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

«Οδύσσεια» για τους οδηγούς η Ολυμπία Οδός – Διαβάστε την καταγγελία οδηγού

Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπία Οδός θα έπρεπε να μετονομαστεί σε «Οδύσσεια Οδός», αναφέρει στην καταγγελία του ένας εξοργισμένος οδηγός, ο οποίος περιγράφει την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσε διανύοντας σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις τον αυτοκινητόδρομο.

Όπως ο ίδιος καταγγέλλει, ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του αλλά με αδιάψευστο μάρτυρα τις φωτογραφίες που τράβηξε, με το που έφυγαν οι κάμερες και μαζεύτηκαν οι κορδέλες των εγκαινίων, οι οδηγοί βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι με την κλασσική ελληνική πραγματικότητα των αμέτρητων κώνων, των παρακάμψεων και των κρυμμένων πινακίδων.

Το αποτέλεσμα; Πολύωρη ταλαιπωρία για τους οδηγούς και καμία απάντηση από τους αρμόδιους.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία:

«Ολύμπια οδός: Τα όρια της γελοιότητας
Σαφώς λάθος ονομασία της οδού. Θα πρέπει  ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ να μετονομαστεί ως ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΟΔΟΣ
Όσοι  ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αναγκαζόμαστε, να τη διανύσουμε βιώνουμε, αν επιζήσουμε, την Οδύσσειά μας.
Αναγκάστηκα να τη διανύσω δύο φορές σε δύο μέρες προς και από τη Κόρινθο.
Σήμερα κατεύθυνση Κόρινθο –Πάτρα , ξαναθυμήθηκα πού ζω. Αφού έφυγαν οι κάμερες και μαζεύτηκαν οι κορδέλες, ξαναβγήκαν.Τι;;;;;;;;;;
Mα οι λατρεμένες κορίνες. ΣΕ ΟΛΟ  σχεδόν το μήκος, δεξιά, αριστερά με σχέδια, ή όχι έτσι απλά και απέριττα παντού κορίνες. Άντε λες καλά, γνωστά αυτά, μην δίνεις σημασία , τελείωσαν τα εγκαίνια, όλα καλά σταθερά, κλασσικά, δοκιμασμένα. Φτάνω τρισευτυχισμένος να πληρώσω άλλο ένα διόδιο.

Η κυρία μου λέει δεν πληρώνετε γιατί θα πάτε παράκαμψη Ξυλόκαστρο-Δερβένι. Λες εσύ, ‘νταξει , τίποτα, χαλαρά.
Αστυνομία  ΓΙΟΚ, πουθενά, γιατί άλλωστε να υπάρχει;;;; Σε μία διασταύρωση υπήρχε ένας κουμπουροφόρος και μία που είχε συλλάβει μια σκιά. Αφού φάγαμε και χωνέψαμε μία ώρα παράκαμψης φτάνουμε στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ. Παράκαμψη Δερβενίου. Ενημερωτικές ταμπέλες ανακατεύθυνσης μεγέθους 50χ70 σε ύψος 50 εκατοστά από το έδαφος. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  Πάμπολλοι (επισυναπτόμενες φωτογραφίες από  dashcam , για όλα όσα μαρτυρώ).

ΔΕΝ  είδαμε τις ΑΡΙΣΤΑ  κρυμμένες ταμπέλες και αντί να συνεχίσουμε για Πάτρα, πήραμε το λάθος δρόμο ξανά προς  ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙ.

Τη δεύτερη φορά (πάντα με φώτο) πετυχαίνω δικυκλιστή της τροχαίας και κάνω το λάθος να προσπαθήσω να ρωτήσω, απάντηση ΔΕΡΒΕΝΙ, άσχετο;;;;;;;Τι να πεις.

Αφού κατόρθωσα τη ΔΕΥΤΕΡΗ  φορά να κατευθυνθώ προς Πάτρα, με παρέα τις κορίνες μας, έφτασα στο σπίτι μου και κάλεσα τα γραφεία της Ολυμπίας οδού, όπου απορημένη η υπάλληλος, αφου με ενημέρωσε, σαν την εκπομπή ο Καιρός στην ώρα του, ότι έχει εκδωθεί δελτίο τύπου για τη παράκαμψη ότι είμαι ο  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ  που διαμαρτυρήθηκα.

Τα συμπεράσματα δικά σας»

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα