Γυναίκα

Οι 10 κορυφαίες γυναικείες φαντασιώσεις

i-lista-me-tis-top-10-gynaikeies-fadasioseis.col-8.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η πλάκα με τις φαντασιώσεις είναι ότι είτε τις ικανοποιήσεις, είτε όχι, παραμένουν φαντασιώσεις. Κι αυτό είναι φανταστικό.

1. Σεξ με δύο άντρες. Κυρίαρχη φαντασίωση, ελαφρώς εγωκεντρική για την γυναίκα. Πλάκα κάνουμε.

2. Σεξ με άλλη γυναίκα. Ο πειραματισμός το 2016 φοριέται πολύ.

3. Σεξ με άντρα μικρότερης ηλικίας. Η ταινία «Ο πρωτάρης» με τον Ντάστιν Χόφμαν, του 1967, συνεχίζει να μοιράζει υγρές φαντασιώσεις στις κυρίες.

4. Σεξ χωρίς καθόλου φως. Στα θεοσκότεινα που λένε. Να απογειωθούν οι αισθήσεις. Και να μην φαίνεται ότι ξεχάσαμε να κάνουμε λέιζερ. Γελαστή φαστούλα.

5. Σεξ με μεγαλύτερο άντρα. Αφορά κυρίως σε νεότερης ηλικίας γυναίκες ή μεγαλύτερης με daddy issues. Πάλι κάνουμε πλάκα.

6. Σεξ με πολύ γυμνασμένο και δυνατό άντρα. Η φαντασίωση μποξέρ-ποιητής ήταν κυρίαρχη στο γυναικείο μυαλό από καταβολής κόσμου.

7. Σεξ με σταρ. Εντάξει, η πιο δικαιολογημένη φαντασίωση. Για να υπάρχει κάτι πικάντικο να συζητιέται στις γυναικοπαρέες.

8. Σεξ σε δημόσιο μέρος. Το ζην επικινδύνως της ερωτικής περίπτυξης έχει και τους extreme lovers της.

9. Σεξ με μαύρο άντρα. Ήταν, είναι και θα είναι ισχυρό αφροδισιακό το σοκολατένιο δέρμα. Ας μη μιλήσουμε για την άλλη φήμη που συνοδεύει τη μαύρη φυλή.

10. Σεξ παίζοντας ρόλους. Η γυναίκα είναι μόνη στο σπίτι και εμφανίζεται ο ηλεκτρολόγος ή γυναίκα πάει στον δικηγόρο και ο δικηγόρος είναι κούκλος. Κι άλλα τέτοια.

Πηγή: womantoc.gr

Όλη η επικαιρότητα