Life

Oι 4 βασικοί τύποι παραλίας και πώς να τους κατακτήσεις

Ακούστε το άρθρο

Βρισκόμαστε στην κορύφωση του καλοκαιριού, γεγονός που σημαίνει ότι αν δεν είσαι ήδη κάπου ειδυλλιακά και παραθαλάσσια, θα βρεθείς σύντομα (σου το εύχομαι βασικά γιατί το φετινό καλοκαίρι δεν είναι και το πιο βατό). Σε κάθε περίπτωση, η άδειά σου είναι γεγονός, κι εσύ ξεκινάς μαζί με τις φίλες σου για να περάσετε ζάχαρη. Εκεί λοιπόν που θα πας, θα συναντήσεις πολύ κόσμο και κυρίως πολλούς άντρες, που σε αφορά και περισσότερο. Με λίγα λόγια, έχεις σκοπό να φλερτάρεις δίχως αύριο, και καλά θα κάνεις αν με ρωτάς. Και επειδή εγώ για σένα δουλεύω, σου έχω τους 4 βασικούς τύπους που θα συναντήσεις, και κυρίως πώς θα τους κατακτήσεις! Για πάμε…

Τον «κάνω ελεύθερο κάμπινγκ»

Λοιπόν οι συγκεκριμένοι τύποι είναι βατοί και αρκετά προβλέψιμοι, όσο κι αν θέλουν να το παίζουν εκτός συστήματος και… αλάνια. Συνήθως φέρουν τατουάζ στη γάμπα, γιατί το χέρι δεν είναι γυμνασμένο, ενώ το χτένισμά τους ποικίλει ανάλογα με τη διάθεση. Τα props σου είναι πολύ συγκεκριμένα και απλά: Κρατάς το «On the Road» του Jack Kerouac (ανάγνωσμα απαραίτητο για να γοητεύσεις το αγόρι αυτό), κάνεις ότι διαβάζεις, δεν υπάρχει λόγος να το ξεκοκκαλίσεις άλλωστε, και γενικά παίρνεις ένα άκρως ονειροπόλο ύφος. Καλό θα ήταν να αποφύγεις το λάδι, και τα πολύ σέξι μαγιό και να έχεις ένα backpack για παν ενδεχόμενο. Το βράδυ μην τολμήσεις να φορέσεις τακούνια ή κάτι εξεζητημένο γιατί δε θα γυρίσει να σου ρίξει ούτε βλέμμα. Προφανέστατα το μακιγιάζ σου είναι από μίνιμαλ έως ανύπαρκτο.

Extra Tip: Bάλε μία κορδέλα στα μαλλιά. Πιάνει!

Τον «πηγαίνω μόνο όπου έχει ξαπλώστρα»

Θα τον βρεις να λιάζεται στην ξαπλώστρα του απαραίτητα κρατώντας και μία μπυρίτσα στο χέρι. Ίσως παίξει λίγη ρακέτα, αλλά σίγουρα θα επισκεφτεί το beach bar για ακόμη λίγο αλκοόλ. Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να φορέσεις το πιο μοδάτο μαγιό της συλλογής σου, και να είσαι σέξι αλλά και σικάτη. Μην το παρακάνεις με τις φωτογραφίες, γιατί θα σε θεωρήσει και λίγο σούργελο, αλλά μην είσαι και εντελώς άνετη γιατί θα πρέπει να πας στην κατηγορία παραπάνω. Να ξέρεις ότι ασχολείται με το κινητό του, όχι για να μιλήσει με κοπέλα, αλλά για να ανεβάσει stories. Επίσης το νησί που βρίσκεστε, είναι ο πέμπτος προορισμός του για το δεκαήμερο αυτό, οπότε καλό θα ήταν να μην του πεις ότι έχεις μόλις μία εβδομάδα άδεια.

Τον «έλιωσα στο γυμναστήριο και τώρα απολαμβάνω τις δάφνες μου»

Αυτός δε χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Θα τον αντιληφθείς από τα μπράτσα Stallone, τα τατουάζ κατά μήκος του bicep, αλλά και το μαυριστικό λαδάκι που δεν αποχωρίζεται ποτέ του. Θα καθίσει αραχτός με τα χέρια απλωμένα πίσω στην ξαπλώστρα, και θα κοιτάζει οποιοδήποτε θηλυκό περάσει από μπροστά του. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι φορέσεις μαγιό με κορδόνια (πολλά κορδόνια), κάτι γυαλιστερό από πάνω, και σίγουρα σαγιονάρα με λίγο τακούνι. Μακιγιάζ απαραίτητο. Αν όχι contouring, σίγουρα λίγο κραγιόν.

Τον «είμαι έξαλλος με όλα»

Αχ αυτός λογικά είναι εξαιρετική περίπτωση. Είναι ο τύπος που τον ενοχλούν όλα, και γιατί όχι άλλωστε, οπότε δεν είναι και δύσκολο να τον αναγνωρίσεις. Σίγουρα φέρει ομπρέλα στον ώμο, αλείφεται με 50άρι αντηλιακό γκρινιάζοντας και αγνοεί οποιαδήποτε δραστηριότητα εκτός της γκρίνιας. Ο συγκεκριμένος είναι εύκολος στόχος γιατί πολύ απλά θα πρέπει να κάνεις ακριβώς το ίδιο. Μη δείξεις ιδιαίτερη αγάπη για τη θάλασσα και μην απολαύσεις πολύ τις βουτιές σου. Γενικά το μυστικό είναι να βρίσκεις πάντα κάτι να γκρινιάξεις. Απλό!

ΠΗΓΗ: queen

Όλη η επικαιρότητα