Sexy

Οι 40άρες θεότητες

collage.jpg
Ακούστε το άρθρο

ΔΙΑΣΗΜΕΣ 40ΑΡΕΣ ΜΕ ΚΟΡΜΙ ΛΑΜΠΑΔΑ

“Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες” τραγουδούσε η αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου πριν από πολλά χρόνια και μέχρι σήμερα αυτή η ατάκα παραμένει επίκαιρη. Τις προάλλες ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” τη γυναίκα του Will Smith, Jada Pinkett Smith, να κάνει τις βουτιές της σε παραλία της Χαβάης με σώμα που θα ζήλευαν πολλές μικρότερές της. Δεν είναι, όμως, η μόνη 40αρα celebrity με κορμί λαμπάδα. Τις ψάξαμε, τις βρήκαμε και ιδού!

JADA PINKETT SMITH

Η Jada Pinkett Smith είναι 42 Μαΐων και παντρεμένη με τον Will Smith από το 2007. Παρόλο που είναι μητέρα δυο παιδιών, η Jada προσέχει αρκετά τον εαυτό της. Ακολουθεί διατροφή και γυμνάζεται συστηματικά τα τελευταία 15 χρόνια. Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, επειδή βαρέθηκε το γυμναστήριο ασχολείται με αθλήματα, ανάλογα με την εποχή, όπως σκι και πεζοπορία. Είναι λάτρης της γιόγκα και φροντίζει κάθε απόγευμα να κάνει μια ώρα στο σπίτι της. Παραδέχτηκε, επίσης, ότι αυτή τη φιλοσοφία την έχει περάσει στα παιδιά της.

GWYNETH PALTROW

Η αγάπη της Gwyneth για τη σωστή διατροφή είναι αρκετά διαδεδομένη στους κύκλους της showbiz. Η 41χρονη ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα στο τι θα καταναλώνει ενώ αρκετά συχνά δίνει διατροφικά tips στις fans της. Τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εμφανή, αφού και εξαιρετικό σώμα έχει και δεν έχει “σπάσει” καθόλου. Λέγεται δε, ότι η εμμονή της με τη διατροφή και την άσκηση ήταν ένας από τους λόγους που χώρισε από τον σύζυγό της Chris Martin καθώς ο τραγουδιστής δεν άντεχε το τόσο αυστηρό πρόγραμμα που είχε επιβάλλει στα παιδιά τους.

JENNIFER LOPEZ

Αυτή η γυναίκα, όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα γραμμωμένη θα παραμένει. Από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά “On The 6” μέχρι και την πρόσφατη εμφάνισή της στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ στη Βραζιλία, η JLO διαθέτει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα της showbiz. Μπορεί ο θεός να της χάρισε τα κάλλη, ωστόσο η ίδια φροντίζει να τα διατηρεί μέχρι σήμερα στα 44 της χρόνια. Άτομα από τον κύκλο της δε διστάζουν να τη χαρακτηρίσουν ως εμμονική με το σώμα της. Η Jennifer καθημερινά γυμνάζεται επί μιάμιση ώρα και φροντίζει να καταναλώνει αρκετές τροφές με πρωτεΐνη.

JENNIFER ANISTON

Μια άλλη Jennifer, η Aniston, στα 45 της “βάζει κάτω” πολλές εικοσάρες. Μπορεί παλιότερα να συζητιόταν τα υπέροχα μαλλιά της αλλά πλέον το σώμα της έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, το 2011 ανακηρύχθηκε ως η πιο sexy γυναίκα του κόσμου από το περιοδικό “Men’s Health”. Για να το καταφέρει αυτό, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια. Γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα κάνοντας spinning, τρέξιμο και αρκετή εξάσκηση στο ελλειπτικό. Μια φορά την εβδομάδα κάνει pilates και τρεις φορές yoga. Αν τυχόν λείπει σε γυρίσματα, έχει μαζί της μερικά βαράκια για ασκήσεις στα χέρια ενώ φροντίζει να κάνει stretching πριν κοιμηθεί. Η διατροφή της περιλαμβάνει άφθονα φρούτα και λαχανικά, λέει “ναι” στις πρωτεΐνες και στα ψάρια.

HEIDI KLUM

Τη Heidi Klum θα πρέπει να έχουν ως πρότυπο πολλές μικρότερές της. Στα 41 της και με τέσσερα παιδιά έχει ένα από τα ομορφότερα σώματα στο χώρο του μόντελινγκ και κάθε φορά που κάνει τις βουτιές της όλοι βλέπουν το γυμνασμένο σώμα της. Το μοντέλο φροντίζει να τρέχει συχνά δίπλα από τον ποταμό, Hudson, στη Νέα Υόρκη. Άλλες φορές τρέχει στον διάδρομο που έχει στο σπίτι της ενώ μαζί με τα παιδιά της χοροπηδά στο τραμπολίνο. Πρωτεΐνες και φρούτα είναι μερικά από όσα περιλαμβάνει το διαιτολόγιό της και κάθε πρωί φροντίζει να πίνει ένα smoothie

HELENA CHRISTENSEN

Άλλο ένα μοντέλο από τα παλιά, η Helena Christensen, είναι στη λίστα. Στα 45 της χρόνια παραμένει εντυπωσιακή αν και στη δική της περίπτωση ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του. Η Helena προτιμά να γυμνάζεται κάνοντας μποξ αφού μισεί το γυμναστήριο καθώς το βαριέται και κοιτά συνεχώς την ώρα. Η ίδια παραδέχτηκε ότι στα 30κάτι ασχολήθηκε με την άσκηση, αφού νωρίτερα δεν το είχε καν στο μυαλό της. Επίσης, όταν βρίσκεται στην Κοπεγχάγη φροντίζει να κολυμπά και να κάνει γιόγκα.

CINDY CRAWFORD

Η 48χρονη Cindy παραμένει εξίσου εντυπωσιακή όπως και τα χρόνια που περπατούσε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας του πλανήτη. Η Cindy γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα, πάντα πρωινές ώρες. Κάνει βάρη, κοιλιακούς, ανεβοκατεβαίνει σκάλες και stretching. Η διατροφή της περιλαμβάνει χυμούς, smoothies ενώ δεν λέει όχι και σε ένα κομμάτι σοκολάτας. Επίσης, δεν πίνει, δεν καπνίζει, φορά πάντα αντηλιακό και γυμνάζεται εδώ και 25 χρόνια.

HALLE BERRY

Όλοι παραμιλούσαν όταν είδαν τη Halle Berry στην ταινία “Die Another Day” ως κορίτσι του James Bond στην κλασσική σκηνή που εμφανίζεται με ένα πορτοκαλί μπικίνι. Η ηθοποιός διατήρησε το γραμμωμένο σώμα της και στα 47 της, πολλές θα ήθελαν να είχαν τους κοιλιακούς της. Η Halle δεν επαναπαύθηκε και δεν άφησε ποτέ το σώμα της. Λόγω του διαβήτη η Halle αποφεύγει τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη ενώ επιλέγει άφθονα λαχανικά και πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας. Επίσης, γυμνάζεται 90 λέπτά πέντε φορές την εβδομάδα παρόλο που δεν αγαπά καθόλου τη γυμναστική.

CAMERON DIAZ

H 41 Μαΐων ηθοποιός και υπέροχο σώμα έχει και δεν καταπιέζεται. Σε αντίθεση με τη συνάδελφό της, Gwyneth Paltrow, η Cameron δεν κάνει αυστηρή διατροφή αφού όταν το θελήσει θα φάει τηγανητές πατάτες. Το παρελθόν της Cameron στο ιστορικό της διατροφής της δεν ήταν τόσο καλό αφού έτρωγε γρήγορο φαγητό σε μεγάλες ποσότητες σε βαθμό που την έκανε να αναρωτηθεί γιατί το έκανε. Ωστόσο, πλέον δεν επιδίδεται σε τέτοιου είδους ατασθαλίες έχοντας κόψει τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα

NAOMI CAMPBELL

Το 44χρονο μοντέλο διατηρεί εξαιρετικές αναλογίες. Σχετικά πρόσφατα, η Naomi αποκάλυψε πως ακολουθεί αποτοξινωτική δίαιτα με λεμόνι, καταναλώνει πρωτεϊνούχες σαλάτες, κάνει πολλές ώρες γιόγκα και pilates. Αντίθετα, λέει “όχι” στο ψάρι, στον τόνο και στο χοιρινό και προτιμά τα “καυτερά” πιάτα. Βέβαια, η Naomi είναι ευλογημένη από τη φύση με τα γονίδια που της έχουν δοθεί

SANDRA BULLOCK

Λίγο πριν μπει στα 50, η Sandra Bullock εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της. Η ηθοποιός γυμνάζεται αρκετά κάνοντας γιόγκα, pilates και dance cardio. Της αρέσει το kick- boxing, το τρέξιμο, κάνει ποδήλατο και φροντίζει να σηκώνει βάρη. Καταναλώνει συχνά καστανό ρύζι με μαύρα φασόλια και λαχανικά. Μια μέρα την εβδομάδα, η Sandra έχει το ελεύθερο και καταναλώνει γλυκά.

STEPHANIE SEYMOUR

H Stephanie Seymour στα 45 της χρόνια γοητεύει και αρκετά περιοδικά φιλοξενούν φωτογραφίες της όπου είναι με το μπικίνι και κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Όπως καταλαβαίνεις, η Stephanie προσέχει τον εαυτό της. Κάνει συχνά γιόγκα και pilates στην παραλία ενώ σχεδόν καθημερινά φροντίζει να κάνει τρέξιμο. Σε περίπτωση που δεν τo θυμάσαι, στις αρχές των 90s είχε σχέση με τον Axl Rose!

PAMELA ADERSON

H 46χρονη Pamela Aderson είναι χορτοφάγος και αποφεύγει τα junk food. Το μενού της περιλαμβάνει κίνοα, χυμούς, smoothies, λαχανικά και καστανό ρύζι. Η ηθοποιός φροντίζει να τρέχει συχνά, γεγονός που την έχει βοηθήσει αρκετά αφού νιώθει τα πόδια της πιο δυνατά ενώ κολυμπάει συχνά μια και βαριέται να κλείνεται σε ένα γυμναστήριο

DENISE RICHARDS

Η πρώην σύζυγός του Charlie Sheen συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της. Η Denise τρώει μικρά γεύματα σε τακτά χρονικά διαστήματα ενώ χορεύει και κάνει pilates. Καταναλώνει φρούτα, ασπράδια αυγών, κοτόπουλο, λαχανικά, ρύζι και δε λέει όχι στο παγωτό


Πηγή: cosmo.gr












Όλη η επικαιρότητα