Hobby

Οι Beatles γίνονται Lego

oi-beatles-ginontai-lego.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ένα κίτρινο υποβρύχιο, με πλήρωμα τα μέλη του συγκροτήματος των Beatles, θα τεθεί σε κυκλοφορία από τη Lego την πρώτη Νοεμβρίου.

Οι μικροί σε ηλικία λάτρεις των Lego, αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θαυμαστές των «Σκαθαριών», θα έχουν την ευκαιρία να συναρμολογήσουν -μέσα από 550 κομμάτια- το κίτρινο υποβρύχιο και να «ταξιδέψουν» με αυτό, παρέα με τα ομοιώματα των Τζον Λένον, Πολ Μακάρτνεϊ, Τζορτζ Χάρισον και Ρίνγκο Σταρ.

Το κίτρινο υποβρύχιο βασίζεται στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1968 με τον ομώνυμο τίτλο και πρωταγωνιστές τα διάσημα «Σκαθάρια».

Η Lego αποδέχθηκε την πρόταση ενός ερασιτέχνη μουσικού, του Κέβιν Ζέτο, για την «αναβίωση» του υποβρυχίου, με τον σχεδιαστή της εταιρείας παιχνιδιών, Τζάστιν Ράμσντεν, να κάνει λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian.

Όσο για το κόστος του σετ, κατά τη βρετανική εφημερίδα, θα κυμαίνεται περίπου στα 55 ευρώ.

Το παγκοσμίου φήμης ροκ συγκρότημα από το Λίβερπουλ είχε έντονη παρουσία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα τραγούδια τους κατέκτησαν περισσότερες φορές την πρώτη θέση στα βρετανικά τσαρτ και σημείωσαν περισσότερες πωλήσεις από οποιοδήποτε άλλο συγκρότημα, ενώ έχουν λάβει 10 βραβεία Γκράμι και ένα Όσκαρ καλύτερης μουσικής επένδυσης σε ταινία.

Ως ομάδα εντάχθηκαν το 1988 στο Rock and Roll Hall of Fame, στο οποίο εισήχθη και ο κάθε ένας ατομικά, από το 1994 έως το 2015.



naftemporiki.gr

Όλη η επικαιρότητα