Γυναίκα

Οι δέκα πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών!

efb89da5046fa86ac965d1ad94597d24.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σεξουαλική επαφή με έναν άγνωστο. Παρόλο που οι άντρες συνηθίζουν περισσότερο να φαντασιώνονται πάνω σε κάποια την οποία γνωρίζουν, αντίθετα κάποιες γυναίκες τρελαίνονται με τη σκέψη τουψηλού σκοτεινού άγνωστου άντρα που τις αρπάζει και τις οδηγεί στο κρεβάτι. Είναι μια από τις πιο συνηθισμένες σεξουαλικες φαντασιωσεις γυναικων. Δεν είναι οτι όλες οι φαντασιώσεις με αγνώστους περιλαμβάνουν κάποιον εντελώς άγνωστο. Μπορεί να περιλαμβάνει αστυνομικούς, πυροσβέστες, ντελιβεράδες καθώς και άλλα συνηθισμένα επαγγέλματα με τα οποία έρχονται σε επαφή οι γυναίκες. Ωστόσο, μετράει πολύ αν φοράει στολή. Τότε ανήκει στις πιο κορυφαίες σεξουαλικες φαντασιωσεις γυναικων

Να εξουσιάζει έναν άντρα. Σχεδόν κάθε γυναίκα φαντασιώνεται να εξουσιάζει έναν μεγάλο και δυνατό άντρα, ο οποίος να έχει τον τρόπο του μαζί της και να την πάρει με πάθος, όπως ακριβώς έχει φανταστεί εκείνη και όπως εκείνη θέλει. Η ιστορία μπορεί να ξεκινάει από την υποδοχή του άντρα στην πόρτα, μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, και εκείνη να φοράει μόνο το χαμόγελό της. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει οτι θέλει να τον δέσει και αν κάνει να κάνει ότι μαζί του, όπως ακριβώς το θέλει.

Φαντασιώσεις εξαναγκασμού. Οι φαντασιώσεις εξαναγκασμού αναφέρονται και ως φαντασιώσεις βιασμού από κάποιες γυναίκες. Είναι σίγουρο οτι καμμία γυναίκα δεν θέλει να τη βιάσουν, όμως μερικές σεξουαλικες φαντασιωσεις γυναικων περιλαμβάνουν τέτοιες σκέψεις. Κάποιες γυναίκες φαντασιώνονται να τις ρίχνει κάποιος κάτω ή στο κρεβάτι ή να τις σμπρώχνει πάνω σε έναν τοίχο και να τις εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή. Αυτό που τρελαίνει τις γυναίκες σε αυτή τη φαντασίωση είναι η απώλεια ελέγχου.

Να την εξουσιάζει ο σύντροφός της. Ώς ένα σημείο σε κάθε σχέση, σχεδόν κάθε γυναίκα φαντασιώνεται να την εξουσιάζει απόλυτα ο σύντροφός της. Κατά τη γνώμη μας αυτή είναι η απόλυτη φαντασίωση που κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις σεξουαλικες φαντασιωσεις γυναικων. Αυτό που αρέσει στις γυναίκες σε αυτή τη φαντασίωση είναι οτι η απόλυτη θηλυκότητα γίνεται τόσο ακαταμάχητη ώστε ο άντρας πρέπει να την πάρει άμεσα, εδώ και τώρα, τώρα δεν έχει σημασία ποιες είναι οι συνέπειες.

Σχέση διδάσκοντα και διδασκόμενου. Αυτή η φαντασίωση βγαίνει σε δυο εκδοχές. Στην πρώτη εκδοχή ο άντρας είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και σοβαρός δάσκαλος που την έχει μαθήτρια στο σχολείο, και της μαθαίνει και τα κόλπα στον έρωτα. Στη δεύτερη εκδοχή η γυναίκα είναι καθηγήτρια μαι μαθαίνει τον έρωτα στους νεαρούς μαθητές της.

 

Τριο με άλλον άντρα. Σχεδόν κάθε γυναίκα έχει φαντασιωθεί, έστω και φευγαλέα, οτι κάνει έρωτα με δυο άντρες ταυτόχρονα

Τριο με άλλη γυναίκα. Η προσθήκη της επιπλέον γυανίκας στο παιγνίδι ενδεχομένως να φαίνεται ως ένδειξη ομοφυλοφιλίας ή φανατσίωση μόνο για ομοφυλόφυλες γυναίκες. Όμως αυτή είναι επίσης μια από τις συχνότερες σεξουαλικες φαντασιωσεις γυναικων. Υπάρχει κάτι στην απαλότητα του κορμιού της άλλης γυναίκας που μπορεί να ανάψει πολλές γυναίκες.

Μπανιστήρι. Είναι μια ακόμα φαντασίωση που δείxνει να είναι αντροκεντρική, όμως δεν είναι. Αποτελεί πραγματική οτι ανήκει και στις σεξουαλικες φαντασιωσεις γυναικων. Πολλές γυναίκες τρελαίνονται να παρακολουθούν.

Τάση προς επίδειξη ή αποκάλυψη. Για ποιό λόγο νομίζετε οτι οι γυναίκες αγοράζουν προκλητικά σουτιέν και ψηλά τακούνια; Σίγουρα δεν το κάνουν για να αισθάνονται άνετα. Το κάνουν επειδή κρυφά μέσα τους ελπίζουν οτι θα τις προσέξεις και θα θαυμάσεις τα προσόντα τους. Το ίδιο ισχύει και για το sex σε δημόσιο χώρο. Παίρνουν το ρίσκο να κινδυνέψουν να εκτεθούν σε δημόσια θέα, ελπίζοντας οτι κάποιος θα το δει και θα θαυμάσει το θέαμα

Στριπτηζ. Κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται οτι είναι επιθυμητή και η φαντασίωση του στριπτηζ της επιτρέπει να ζήσει το όνειρο να είναι το κέντρο του σεξουαλικού ενδιαφέροντος για όλο τον κόσμο, ακόμα και μόνο για ένα τραγούδι.

Πηγή: to-mati.gr

Όλη η επικαιρότητα