Οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού του Patrisnews.com με τα super δώρα της MLS (PHOTOS)

diagonismos.png

Ο μεγάλος διαγωνισμός που «έτρεξε» στο patrisnews.com σε συνεργασία με την MLS κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία!

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν πάρα πολύ μεγάλη αφού χιλιάδες φίλοι του patrisnews έλαβαν μέρος προκειμένου να διεκδικήσουν τα 3 tablet (MLS Life) και τα 3 smartphone (MLS IQ Talk Colour 4G) της MLS…

Τα σούπερ-δώρα που πρόσφερε η MLS δεν θα μπορούσαν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο αφού πρόκειται για δυο άκρως επιτυχημένα μοντέλα που κάνουν θραύση στην αγορά!

Το patrisnews.com πιστοποιώντας την πάρα πολύ καλή σχέση που διαθέτει με τους χιλιάδες επισκέπτες του διοργάνωσε τον διαγωνισμό που «αγκαλιάστηκε» με θέρμη και έδωσε την ευκαιρία σε 6 από αυτούς να «σερφάρουν» και να επικοινωνούν με δυο αξιοζήλευτες συσκευές!

Δείτε ποιοι είναι οι τυχεροί –από την κλήρωση που έγινε- καθώς και το μήνυμα συμμετοχής που έστειλαν αλλά και τις δηλώσεις που έκαναν κρατώντας τα έπαθλα του διαγωνισμού στα χέρια τους…
MLS Life (Tablet)

Γιάννης-Ανδρέας Κομιώτης (Πύργος)
«Ευχαριστώ το #patrisnews που μέσω του διαγωνισμού του μου έδωσε την ευκαιρία να κερδίσω ένα Ελληνικό και αξιόπιστο tablet. Συνεχίστε την καλή δουλειά!»

Jerry Makis  (Γαστούνη)

«Πληροφορήθηκα για τον διαγωνισμό διαβάζοντας σχετικό άρθρο στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ. Αποφάσισα να πάρω μέρος και… δικαιώθηκα! Δεν είναι η πρώτη φορά αφού έχω ξανακερδίσει και στο παρελθόν σε διαγωνισμό. Το tablet το δοκίμασα και είναι πάρα πολύ καλό. Μου άρεσε ιδιαίτερα που ο διαγωνισμός «έτρεχε» και μέσω του facebook».

Γιώργος Σπυρόπουλος (Αρετή Ηλείας)
«Ευχαριστώ πολύ το patrisnews και την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ για το υπέροχο δώρο το οποίο ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω! Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να κερδίσω! Συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό περιμένω τον επόμενο για να πάρω μέρος!».

MLS IQ Talk Colour 4G (Smartphone)

Ελένη Γιαννοπούλου (Βαρθολομιό)
«Είμαι φανατική φίλη του patrisnews και της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ αλλά και της ΟΡΤ. Πήρα μέρος στον διαγωνισμό χωρίς να περιμένω ότι θα κερδίσω αλλά στάθηκα τυχερή! Ευχαριστώ το patrisnews και εύχομαι να στέκεται επάξια στον δύσκολο τομέα της ενημέρωσης όπως κάνει σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του! Το smartphone Κινητό που κέρδισα θα μου είναι χρήσιμο για να ενημερώνομαι από το Patrisnews ανά πάσα στιγμή όπου κι αν βρίσκομαι!».

Νίκος Δημητρόπουλος (Σκιλλουντία Κρεστένων)
«Ως αναγνώστης της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ και φυσικά και του σαιτ patrisnews θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσα ποτέ να κερδίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος, πρώτον γιατί κέρδισα ένα smartphone και δεύτερον γιατί κέρδισα από την πιο αξιόλογη, επίκαιρη και αληθινή εφημερίδα εδώ και χρόνια… ευχαριστούμε πολύ και το patrisnews για όλα!».

Σοφία Αράπη (Πύργος)

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και την ιστοσελίδα patrisnews για τα υπέροχα δώρα που μοίρασαν στους αναγνώστες τους! Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς της κρίσης που περνάμε έδωσε χαρά σε 6 ανθρώπους μέσα από έναν δίκαιο και αδιάβλητο διαγωνισμό! Και πάλι ευχαριστούμε πολύ και εύχομαι πάντα επιτυχίες και πάντα να μοιράζετε χαρά στον κόσμο!».