Γυναίκα

Οι πιο απίστευτοι λόγοι που μπορεί να μας χωρίσουν οι άνδρες

stress_1926106c.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μόλις χωρίσατε και αναζητάτε τα αίτια του χωρισμού; Πραγματικά δεν θα μάθετε ποτέ τους λόγους που σας χώρισε ένας άνδρας. Μπορεί να σας πει πολλές δικαιολογίες όμως η αλήθεια ίσως να κρύβετε στις απίστευτες παραξενιές του. Μετά από ένα mini galop με άνδρες συγκεντρώσαμε τους πιο απίστευτους λόγους που έχουν χωρισει. Διαβάστε και προσοχή μην τραβάτε τα μαλλία σας, γιατί δεν θα σας μείνει τρίχα.

Τα πολύ σέξυ εσώρουχα θεωρητικά είναι στα συν μιας γυναίκας. Όχι όμως για όλους τους άνδρες. Βλέπετε υπάρχουν και αυτοί που βλέπουν την γυναίκα τους πολύ μα πολύ ερωτικά και όχι τόσο σεξουαλικά! Δηλαδή μια βόλτα από το sex shop τους φαίνεται περιττή.

Το έντονο άρωμα της κρέμας σώματος. Μετά το πάνιο είναι αγαπημένη συνήθεια των γυναικών να βάζουν κρέμα σώματος για ενυδάτωση. Προσοχή στην ποσότητα και στο άρωμα γιατί εκεί που παει να σας φιλήσει ε, δεν είναι ωραία η αίσθηση της κρέμας στο στόμα του. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μυρωδιά και για αυτήν ξεχωρίζει. Μυρωδιά καθαριότητας εννοώ!

Το ξυράφι στα πόδια είναι πολύ γνωστό ότι αγριεύει τις τρίχες. Οπότε τι σας φταίει ο ανθρωπος να ξαπλώνει μαζί σας και ξαφνικά να τον τσιμπούν οι τρίχες σας στις γάμπες του; Αποτρίχωση είναι η λύση και αν βαριέστε υπάρχουν στο supermarket και οι ειδικές ταινίες που μέσα σε δευτερόλεπτα έχετε τελειώσει.

Η καθυστέρηση των…συναισθημάτων σας την ώρα του σεξ. Κι όμως αυτό μπορεί κάποιους να τους κουράζει! Ας μην πούμε τίποτα παραπάνω.

Τα κόκκινα νύχια. Ω,ναι το μανικιούρ το προσέχουν αρκετοί άνδρες. Μάλιστα το κόκκινο ενώ θεωρείτε πολύ ωραίο χρώμα από τις γυναίκες για κάποιους άνδρες είναι λαϊκό. Η επιλογή του γαλλικού είναι η πιο safe λύση.


Πηγή: queen.gr

Όλη η επικαιρότητα