Εκλογές

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το κυνήγι

kinigos-oplo-708.jpg
Ακούστε το άρθρο

Επειδή πολλά λέγονται, αυτές είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το κυνήγι.

«Δε θα καταργήσουμε το κυνήγι» δήλωσε στις 12-1-2015 ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Βαγγέλης Αποστόλου, Βουλευτής Ευβοίας, και ο Μπάμπης Μπιλίνης, συντονιστής  του Τμήματος Οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δημοσιεύματα και ανυπόγραφες αφίσες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται ως κυβέρνηση να καταργήσει το κυνήγι, είναι απολύτως ψευδή και προβοκατόρικα” δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας συμπληρώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τους κυνηγητικούς συλλόγους και την προσφορά τους.

«Θέλουμε να υπερασπιστούμε την κυνηγητική δραστηριότητα, μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και οι ευρωπαϊκές οδηγίες. Δεσμευόμαστε ότι σε συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες τους θα επιδιώξουμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές παρεμβάσεις, με στόχο τόσο τη συνέχιση της κυνηγετικής δραστηριότητας όσο και της προστασίας της βιοποικιλότητας της πατρίδας μας» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δήλωση των Β. Αποστόλου και Α. Αλεξόπουλου για τις προγραμματικές θέσεις που αφορούν το κυνήγι

Δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Αποστόλου και Απόστολου Αλεξόπουλου, συντονιστών των ΕΕΚΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος για τις προγραμματικές θέσεις που αφορούν το κυνήγι

«Η παραπληροφόρηση που γίνεται ενόψει εκλογών σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, από κάποιους που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι των κυνηγών, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κυκλοφορούν αφίσες, με τις οποίες διαστρεβλώνουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, φτάνοντας μέχρι του σημείου να τον κατηγορούν ότι θα καταργήσει το κυνήγι τις πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησής του».

  

Όλη η επικαιρότητα