Events

Οι ξεχωριστοί «String Demons» έρχονται στον Πύργο! (VIDEO)

oi_xehoristoi_string_demons_erhontai_ston_pyrgo.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μια ξεχωριστή συναυλία με τους «String Demons» (μτφ Δαίμονες των Εγχόρδων), θα φιλοξενήσει το θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας 19 Ιανουαρίου (στις 8 μ.μ.).

Ο βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη αποτελούν τα μέλη του μουσικού σχήματος που έχουν ήδη ξεχωρίσει για τις διασκευές τους σε τραγούδια απ’ όλα τα είδη της μουσικής. Μεταξύ άλλων στο βιογραφικό τους καταγράφεται και μια sold out συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον περασμένο Νοέμβριο κι ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους ως καλεσμένοι του Στέφανου Κορκολή στην Αθήνα.

Οι «String Demons» θα βρεθούν στην Πύργο για να παρουσιάσουν το… ανατρεπτικό τους πρόγραμμα που περιλαμβάνει στην κυριολεξία… τα πάντα: Από λαϊκά τραγούδια μέχρι heavy metal, από κλασικά μέχρι παραδοσιακά κομμάτια και… ό,τι άλλο φανταστείτε… Σε μια βραδιά με τρέλα, έγχορδα και πολλή μουσική!

Ποιοι είναι οι String Demons;

Στις live εμφανίσεις τους εναλλάσσονται με μεγάλη ταχύτητα τα διάφορα στυλ μουσικής και παιξίματος, με ποικιλία ηχοχρωμάτων και δυνατά στιγμιότυπα με τύμπανα-κρούστα, δημιουργώντας μια διονυσιακή ατμόσφαιρα με βάση τα έγχορδα.

Ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η Λυδία Μπουντούνη, ξεκίνησαν να συνεργάζονται το 2010, μετά από μια πορεία με σπουδές, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις, συμμετοχές σε cd και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχουν συνεργαστεί με πολλούς διαφορετικούς μουσικούς.

Τα τελευταία δυο χρόνια γραφούν τραγούδια και συνεργάστηκαν με τη γνωστή ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα, από την οποία και ονομάστηκαν «Δαίμονες των Εγχόρδων». Μαζί της ηχογράφησαν το 2012 το δίσκο «Τα επικίνδυνα» (Sui generis music), ο οποίος απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

Τα εισιτήρια -κοστίζουν 5 ευρώ- διατίθενται στον Μουσικό Οίκο “Παυλίδης” στον Πύργο. Περισσότερες πληροφορίες στο 693 827 7676.

Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας είναι το Patrisnews.com.

Γιώργος Γουβιάς

gougio@hotmail.com

Όλη η επικαιρότητα