Ηλεία

Οκτώ συλλήψεις απ’ άκρη σ’ άκρη της Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων, ηλικίας από 18 έως 42 ετών, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις – και περιοχές – παραβάσεων..

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης, συνελήφθησαν σε χωριά του Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο γυναίκες ηλικίας 37 και 33 ετών, διότι σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ με την συνδρομή αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, συνέλαβαν πέντε αλλοδαπούς ηλικίας 18, 42, 23, 24 και 35 ετών, διότι  σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα που επέβαιναν (σ.σ στο ύψος της Αρετής, επί της Ε.Ο Πατρών – Πύργου), βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 4,4 γραμμαρίων. Επίσης, από τον έλεγχο των εγγράφων του 18χρονου οδηγού, προέκυψε ότι οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Τέλος, οι αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας, το βράδυ της Τετάρτης, συνέλαβαν στην Ανδραβίδα έναν 27χρονο, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ παράλληλα προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς με εμφανή κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος για τους υπόλοιπους διερχόμενους, πεζούς και οδηγούς.

Όλη η επικαιρότητα