Lifestyle

Όλη η αλήθεια για το θάνατο της διαιτολόγου, Μαρίας Βουτσινά

voutsina.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Νιώθω την υποχρέωση να γράψω λίγα λόγια για τη μητέρα μου, ο κυριότερος λόγος είναι για να μη λέγονται και γράφονται ανακρίβειες για τον θάνατό της» γράφει η κόρη της γνωστής διαιτολόγου Μαρίας Βουτσινά, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Με ένα γράμμα η κόρη της διαιτολόγου, η Μυρτώ, αποφάσισε να ακουστεί όλη η αλήθεια για το θάνατο της μητέρας της, περιγράφοντας τον αγώνα που έδωσε προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, κάνοντας λόγο για «εφιάλτη».

«Η μητέρα μου τους τελευταίους 13 μήνες πάλευε με τον καρκίνο. Είχε μέσα της δύναμη που δεν την γνώριζε κανείς. Μέσα στο διάστημα των 13 μηνών έκανε ό,τι ήταν δυνατό (και αδύνατο πολλές φορές), για να βγει νικήτρια από αυτόν τον εφιάλτη. Περάσαμε δύσκολα τον τελευταίο καιρό και ακόμα δυσκολότερα τον τελευταίο μήνα αφού για μας το σπίτι μας είχε γίνει το νοσοκομείο» εξομολογείται η Μυρτώ και συνεχίζει: «Ακόμα και εκεί τη θαύμαζα, αφού είχε καταφέρει να την προσέχουν και να την αγαπούν όλοι. Συγγενείς , φίλοι, γιατροί και νοσηλευτές ήταν όλοι στο πλευρό της, άλλα όπως έλεγε η ίδια τον Γολγοθά ο καθένας τον περνάει μόνος του».

«Όσον αφορά στην κηδεία προσπάθησα να την κρατήσω σε ένα πιο οικογενειακό επίπεδο γιατί ήθελα να είναι δίκη μας προσωπική στιγμή» καταλήγει η Μυρτώ.

Πηγή: makeleio.gr

Όλη η επικαιρότητα