Όλη η Πάτρα βούιξε – Συνέβη και αυτό: Ο αρραβωνιαστικός την έπιασε με…

Κόρη γνωστής οικογένειας της Πάτρας είχε τη φήμη μιας πολύ άτακτης γυναίκας. Άλλωστε «τα ‘χει τα ψωμιά της»! Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς της την επέπλητταν για τις συχνές αλλαγές ερωτικών συντρόφων. Καίτοι έχει περάσει από το κατώφλι της εκκλησίας και μάλιστα ο γάμος της ήταν κοσμικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή. Γνωστός ο μπαμπάς… διάσημη και η κόρη!

Η μαμά της συνήθιζε να της λέει: «Παιδί μου η Πάτρα είναι μικρή… Κάνε ότι έχεις να κάνεις αλλά μην το διαλαλείς κιόλας». Όμως εκείνη δεν χαμπάριαζε τίποτα! Μάλιστα έφθανε στο σημείο να υπερηφανεύεται για την σχέση της, προφανώς.. για να κάνει το κομμάτι της! Για να αποδείξει στον περίγυρό της πως… έχει πέραση στους άνδρες και μπορεί να έχει πολλούς εραστές.

Προκειμένου να τιθασεύσουν την άτακτη θυγατέρα, οι γονείς σκέφτηκαν να την προτρέψουν να αρραβωνιαστεί γνωστό Πατρινό από τον χώρο της υγείας, με τον οποίο έβγαινε τον τελευταίο καιρό. Οι αρραβώνες έγιναν με ιδιαίτερη επισημότητα, ωστόσο η κοπέλα συνέχιζε να χάνεται και να έχει περίεργη συμπεριφορά, η οποία μάλιστα άρχισε να ενοχλεί τον μνηστήρα της. Το ζευγάρι «τσακωνόταν» συχνά πυκνά, ωστόσο εκείνη… δεν έδειχνε να πτοείται! Ακολουθούσε κατά γράμμα αυτό που της έλεγε η καρδιά της και το «θέλω» της! Όλα ήρθαν στο φως όμως, όταν ο αρραβωνιαστικός γυρίζοντας μια μέρα νωρίτερα από επαγγελματικό ταξίδι, την έπιασε επ’ αυτοφώρω σε τολμηρές  περιπτύξεις με την καλύτερη της φίλη, μητέρα 3 παιδιών. Όλοι οι εμπλεκόμενοι έμαθαν τελικά την αλήθεια. Γιατί ο «λεγάμενος» δεν κράτησε το στόμα του κλειστό!

Έτσι όπου στεκόταν… μιλούσε για το πάθημά του. Και φυσικά μετέφερε και στους διάσημους γονείς της κυρίας… τα «ροζ κατορθώματά της»!

 

 

 

 

Πηγή: tromaktiko