Αρκαδία

Ολοκληρώθηκε στο 100% και παραδίδεται ο δρόμος Τρίπολης – Άστρους

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου διευκολύνοντας έτσι τη μετακίνηση των οχημάτων από και προς την Κυνουρία. Ένα έργο το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου περίμεναν και αυτό δεν είναι άλλο από το έργο κατασκευής οδού μήκους 2060 μ  στο τμήμα «Κουμπίλα – Λουλούδι» της οδού Τρίπολης – Άστρους.

Κομμάτια του έργου είχαν παραδοθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα ξεκινώντας με τον Νοέμβριο του 2014 όπου και παραδόθηκε η γέφυρα,  φτάνοντας το καλοκαίρι του 2016 όπου ο δρόμος ήταν σχεδόν έτοιμος για να παραδοθεί.

Σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη ολοκληρώθηκε η Πράξης ” ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΥΜΠΙΛΑ -ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΡΟΥΣ” το οποίο είχε ενταχθεί στο  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα : <<ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ -ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ -ΙΟΝΙΟΙ ΝΗΣΟΙ>>

Η Συνολική Δημόσια Δαπάνη ήταν 6,206,116.73 ευρώ και από αυτά η συγχρηματοδοτούμενη Δημόσια Δαπάνη ήταν  5,450,754.89 ευρώ, η οποία και χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει η απόφαση ολοκληρώθηκε το φυσικό αντικείμενο της Πράξης ( 100.00% υλοποίησης των στόχων/δεικτών της πράξης), όπως  αυτό αποτυπώνεται στην απόφαση ένταξης και επαληθεύτηκε η παράδοση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Όλη η επικαιρότητα