Αχαϊα

Ολονύχτιο θρίλερ για ζευγάρι στην Αχαΐα: Πέντε ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους, κράτησαν όμηρο πρώην δημοτική σύμβουλο

Ακούστε το άρθρο

Νύχτα τρόμου για πρώην δημοτική σύμβουλο του δήμου δυτικής Αχαΐας, που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια πέντε κουκουλοφόρων, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της στη μία και μισή τη νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, οι πέντε κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι μέσα στη νύχτα και άνοιξαν τα φώτα. Όρμησαν επάνω της και την ακινητοποίησαν, ενώ την απειλούσαν με ένα κατσαβίδι, ζητώντας να τους πει πού έχει λεφτά και χρυσαφικά.

Οι άγνωστοι δράστες «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο, όπου υπήρχαν κειμήλια της οικογένειας (βέρες, αναμνηστικά των παιδιών κ.ά.) και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι και να το κάνουν άνω κάτω.

Επιτέθηκαν και στον σύζυγο της άτυχης γυναίκας ο οποίος προσπαθούσε να αντισταθεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θρίλερ μέσα στο σπίτι συνεχιζόταν για ώρες, με το ζευγάρι να βρίσκεται υπό ομηρία.

Όταν οι δράστες αποφάσισαν να φύγουν, και αφού πήραν όλα τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, «ξήλωσαν» όλες τις σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις, ενώ «βούτηξαν» ακόμα και το ρούτερ ώστε να μην υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας των θυμάτων όταν αυτοί θα έχουν εξαφανιστεί!

«Κάποια στιγμή, πήγα να λιποθυμήσω», μας λέει το θύμα, το οποίο τους ζήτησε νερό. Οι δράστες έδωσε το νερό στη γυναίκα η οποία τους ρώτησε. «Γιατί μας το κάνετε αυτό;». Και η απάντησή τους ήταν: «Δεν έχουμε να φάμε…».

Όταν οι κουκουλοφόροι έφυγαν, κι ενώ ήταν ακόμα σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα μετέβη στην Αστυνομία γιατί δεν είχε άλλο τρόπο να επικοινωνήσει, αφού η τηλεφωνική σύνδεση ήταν κομμένη και τα κινητά είχαν κάνει «φτερά» μαζί με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Η κατάθεση δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας και η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για την εντοπισμό των δραστών.

Όλη η επικαιρότητα