Ολυμπακός Ζαχάρως: Εντυπωσιακή ρελάνς… με Καπετανάκη, Σκοζάι και Τσίτσο!

Μπορεί να χρειάστηκε να μπει ο Αύγουστος για να ξεκινήσει τις μεταγραφές του ο Ολυμπακός Ζαχάρως, όμως η εκκίνηση που  έκανε, αργά το βράδυ της Παρασκευής, δείχνει άλλα πράγματα και σίγουρα είναι μια πολύ δυναμική εκκίνηση από πλευράς του Δ.Σ. της ομαδας, και ιδίως του ισχυρού παράγοντα του συλλόγου, Γιώργου Μπάδα…  

 

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε, πως ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, ο οποίος απέκτησε τον Φώτη Σκοζάι, καθώς και τον πολύπειρο γκολκίπερ Γιάννη Καπετανάκη,  μέσα από τα χέρια του Πανηλειακού, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρισκόταν πάρα πολύ κοντά τους.

 

Ποιος  είναι
ο Γιάννης Καπετανάκης

Με μακρά θητεία σε εθνικές κατηγορίες, κυρίως σε Πανηλειακό και Παμβουπρασιακό και Ηλειακό Λεχαινών,  ο Γιάννης  Καπετανάκης(γιός του παλαίμαχου  γκολκίπερ του Πανηλειακού ) θα αποτελέσει το νούμερο 1, της ομάδας της Ζαχάρως.  Ο παλιός τερματοφύλακας και πολύπειρος τεχνικός Άρης Ρουμελιώτης, ξεκινάει το στήσιμο της ομάδας από την νευραλγική θέση, αυτή του πορτιέρο.

 

Ποιος είναι
ο Φώτης Σκοζάι

 

Πρόκειται για έναν δεινό διεμβολιστή, ο οποίος ξεκινάει συνήθως από την πλάγια γραμμή,  κσι συγκλίνει προς τα μέσα. Έχει θητεία σε Λευκό Αστέρα, Ζακυνθιακό, Δόξα Νέας Μανολάδας, Πανηλειακό και Νίκη Τραγανού. Αναμένεται με τον άλλο Φώτη, τον Παναγόπουλο, να αποτελέσουν ένα δυνατό δίδυμο στην επίθεση της ομαδας  της Ζαχάρως.

 

Ποιος είναι
ο Μάριος Τσίτσος

Μετά τους Σκοζάι, Καπετανάκη, ο Άρης Ρουμελιώτης πήρε στην ομάδα της Ζαχάρως και «ένα δικό του παιδί» όπως είναι ο εμπειρος κεντρικός αμυντικός Μάριος Τσίτσος ,  για το κέντρο της άμυνας της ομάδας του. Ο Μάριος Τσίτσος,  είναι παίκτης με τον οποίο είχαν πολυετή συνεργασία σε Κένταυρο Μαγούλας και ΑΟ Μακρισίων.

Συνεχίζουν Φώτης Παναγόπουλος και Νίκος  Χριστόπουλος!

Όμως πέρα από τις  τρείς σπουδαίες μεταγραφές, ο Ιλυμπιακός Ζαχάρως είχε και δυο σημαντικές ανανεώσεις. Αυτές του σέντερ φορ Φώτη Παναγόπουλου , οποίος παρότι  είχε αποχωρήσει, επέστρεψε στην ομαδα της Ζαχάρως, και του έμπειρου αριστερού οπισθοφύλακα με θητεία σε Πανηλειακό, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ΠΦΟ Πανόπουλου, Νίκου Χριστόπουλου. Φυσικά τις επόμενες ημερες επεται… συνέχεια!