Αχαϊα

Ολυμπία Οδός: Ολιγόωρος νυχτερινός αποκλεισμός κυκλοφορίας σε κλάδους του κόμβου Σελιανιτίκων

Ακούστε το άρθρο

Για την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης μεταλλικών προβόλων, που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων της Ολυμπίας Οδού, στον Κόμβο Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 180,2), τη Δευτέρα 30/3 από τις 21:00 το βράδυ έως τις 06:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας θα εφαρμοστεί ολιγόωρος νυχτερινός αποκλεισμός κυκλοφορίας στους κλάδους του Κόμβου σε δύο φάσεις:

Αρχικά στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Πάτρα και εν συνεχεία στους κλάδους εξόδου από Πάτρα και εισόδου προς Αθήνα.

Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών και των γειτονικών Κόμβων Αιγίου Δυτικά (Χ.Θ. 176,0) ή Δρεπάνου (Χ.Θ. 197,0), όπως φαίνεται στα ακόλουθα σχηματικά διαγράμματα.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατ’ αναλογία την επόμενη μέρα.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Όλη η επικαιρότητα