Ηλεία

Ολυμπία: Σε πνεύμα συνεργασίας η «αλλαγή» – Θα βρείτε νέα έργα με χρήματα εξασφαλισμένα

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης  στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας  η τελετή παράδοσης παραλαβής μεταξύ του απερχόμενου δημάρχου Θύμιου Κοτζιά και του νέου δημάρχου Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Οι δυο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα,  για τα προβλήματα του δήμου αλλά και όλα τα τρέχον θέματα που παραδίδει η απελθούσα δημοτική αρχή στην νέα.

Σας εύχομαι  να έχετε υγεία προσωπικά και καλή επιτυχία στο έργο σας. Να εργαστείτε όλοι για το καλό του Δήμου και όλοι μας από όποια θέση μας επέλεξαν οι δημότες, ήταν οι πρώτες κουβέντες του απερχόμενου δήμαρχου Θύμιου Κοτζιά.

«Η κάθε δημοτική αρχή προσφέρει. Εμείς αυτό κάναμε και το ίδιο πιστεύω θα κάνετε και εσείς. Οργανώσαμε το Δήμο και για αυτό είμαστε ικανοποιημένοι. Διατηρήσαμε και διαφυλάξαμε την περιουσία του Δήμου και σας την παραδίδουμε.

 Όσο αφορά τα έργα.  Έχετε την τύχη να βρείτε έργα και αφήνω ένα φάκελο στον Δήμαρχο  με χρήματα των έργων να είναι εξασφαλισμένα.

 Τα έσοδα του Δήμου είναι περιορισμένα  κι αυτό το γνωρίζει ο Δήμαρχος. Τα έσοδα που έρχονται είναι ισα-ισα για να πληρωθούν οι υπάλληλοι. Άρα χρειάζεται προσπάθεια εξεύρεσης ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο  και να πάτε την πόλη ακόμη πιο πάνω».

Από την πλευρά του ο νέος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον απερχόμενο δήμαρχο για την ενημέρωση και την συνεργασία, αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των δημοτικών  παρατάξεων αλλά και γενικώς των   φορέων της περιοχής για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλά και των προοπτικών ανάπτυξης  που έχει ο δήμος.

«Όποια έργα είναι σε εξέλιξη εμείς θα τα συνεχίσουμε και θα τα ολοκληρώσουμε.

Ο δήμος έχει συνέχεια και σας θέλουμε δίπλα μας συμπαραστάτες.

Μας ενώνει η αγάπη μας για τον τόπο μας, για την Ολυμπία και τα χωριά μας.

 Στόχος μας είναι να πετύχουμε σε θέματα καθημερινότητας και να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πολίτη. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου.

Τείνουμε χείρα  συνεργασίας και σας θέλουμε δίπλα μας για το καλό των δημοτών».

Όλη η επικαιρότητα