ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιάδα Γουμέρου: Ξεκίνησε συντήρηση στη «νέα» έδρα του Λαντζοΐου!

Ακούστε το άρθρο

Όπως  έχουμε γράψει εδώ και ημέρες η Ολυμπιάδα  Γουμέρου η οποία θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΗ, θα χρησιμοποιήσει για το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος και ίσως… και περισσότερο  σαν έδρα, το γήπεδο του Λαντζοΐου, καθώς στο γήπεδο Γουμέρου ξεκινούν εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου.

Στα πλαίσια  λοιπόν  αυτά, και σε συνεργασία των δυο χωριών (Λαντζοίου και Γουμέρου), και φυσικά των ομάδων τους:  Ενιπέα (ο οποίος  αυτή την ώρα τουλάχιστον  δεν υφίσταται  ενόψει της Α1 κατηγορίας στην οποία έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς  όλο το περσινό ρόστερ αποτελεί παρελθόν), και Ολυμπιάδας, ξεκίνησε  η συντήρηση του γηπέδου Λαντζοίου, με  «κούρεμα» αρχικά του χλοοτάπητα!

Με  την ευκαιρία λοιπόν αυτή, τόσο το Δ.Σ. της Ολυμπιάδας, όσο και το τοπικό συμβούλιο του Γουμέρου, ευχαριστούν  τον πρόεδρο του Δ.Δ ΛΑΤΖΟΙΟΥ κ. ΜΠΑΡΤΖΑΚΟ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑ και τους συνεργάτες του για την παραχώρηση του γηπέδου!

Σε ότι  έχει να κάνει με  το αγωνιστικό μέρος της Ολυμπιάδας, ο Χρήστος Διαμαντάκος και ο Λευτέρης Κωνσταντόπουλος, ανανέωσαν και θα συνεχίσουν με τη φανέλα της Ολυμπιάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ταυτόχρονα, επέστρεψε στην ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Γεωργίου, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στο Χειμαδιό, λόγω της στρατιωτικής του θητείας. Από κει και πέρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ομάδα του Γουμέρου συνεχίζεται, με την Ολυμπιάδα να έχει επαφές με ποδοσφαιριστές για ανανεώσεις, ενώ θα υπάρξουν και ορισμένες μεταγραφές  σε συγκεκριμένες θέσεις.

Όλη η επικαιρότητα