ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιακός Λαμπετίου: Θα δηλώσει συμμετοχή στην Α1 αλλά δεν κατεβαίνει στο γήπεδο

Ακούστε το άρθρο

Πλήρης αδιαφορία εξακολουθεί να υπάρχει στον ιστορικό Ολυμπιακό  Λαμπετίου σε ότι αφορά το μέλλον της ομάδας! Μάλιστα κοντεύουν σχεδόν δυο μήνες από τότε  που ο απόλυτος δημιουργός της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της Κώστας Ντάβαρης, γνωστοποίησε δημόσια την οριστική του αποχώρηση , και ακόμα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!

Παρότι ο ίδιος έκανε ανοιχτό κάλεσμα, προς οποιονδήποτε για να δοθεί με νέα πρόσωπα η συνέχεια της ομάδας. Χθες λοιπόν η «Πατρίς – Σπορ» συνάντησε τον Κώστα Ντάβαρη στην επιχείρηση του  στον Πύργο, με αφορμή βέβαια και την παρουσία του ως τεχνικός διευθυντής, στο νέο Δ.Σ.  της Θύελλας  Πύργου  που ανακοινώθηκε.

Ρωτώντας τον λοιπόν αν έχει μεσολαβήσει κάτι καινούριο σε όλο το διάστημα αυτό, απάντησε: Δυστυχώς τίποτα απολύτως. Απόλυτη αδιαφορία“Ούτε σε μένα, ούτε πουθενά αλλού γύρω από την ομάδα, από όσα ξέρω, ουδείς εμφανίστηκε όλο αυτό το διάστημα. Όχι μόνο για να αναλάβει, αλλά έστω να ρωτήσει κάτι σχετικό ή έστω να ζητήσει κάποια πληροφορία. Πρόκειται δυστυχώς για τεράστια αδιαφορία και είναι μια ιδιαίτερα προβληματική κατάσταση. Που μετά από τόσο καιρό που έχει γίνει γνωστή η δική μου αποχώρηση, δεν έχει … “κουνηθεί ούτε φύλλο”! Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι σε τόσο μεγάλο βαθμό δεν νοιάζεται κανείς! Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιος άλλος ή έστω μια ομάδα ανθρώπων, ώστε να αναλάβουν αυτοί από εδώ και πέρα την ομάδα. Αλλά αυτή η αδιαφορία είναι έως και προκλητική! Με την ευκαιρία λοιπόν που μου δίνετε σήμερα, θέλω να ξεκαθαρίσω για πολλοστή φορά: Η δική μου αποχώρηση είναι ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ! Μην κάνει κανείς το λάθος, και πιστέψει ή πει πουθενά ότι “μπορεί στο τέλος να ξαναγυρίσει ο Κώστας Ντάβαρης”! Δεν υπάρχει η παραμικρή τέτοια πιθανότητα. Και να πω ότι έτσι όπως πάει η κατάσταση, η ομάδα δεν θα κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα! Απλά σεβόμενος την ιστορία της ομάδας , εγώ από την πλευρά μου θα την δηλώσω στην Α1, ώστε την επόμενη περίοδο αν θέλουν κάποιοι  να την αναλάβουν, να μπορεί να παίξει στην Α2!».

Όλη η επικαιρότητα