ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιακός Πύργου: Τέλος εποχής για Ντάβαρη; – Αποχώρηση Γκότση από την τεχνική ηγεσία

Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση του να αποχωρήσει μετά από πολλά χρόνια από τα διοικητικά δρώμενα του Ολυμπιακού Λαμπετίου φέρεται να έχει πάρει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με τις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια και φυσικά και με την φετινή άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ντάβαρης επικαλέστηκε λόγους αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στην ομάδα και αυτό που μένει πλέον να δούμε είναι αν όντως η απόφαση του είναι οριστική και ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση.

Tέλος και ο Γκότσης

Παράλληλα με τις πληροφορίες που θέλουν τον Κ. Ντάβαρη να αποχωρεί οριστικά από τα διοικητικά του συλλόγου, χθες με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο –πρώην πλέον – τεχνικός του Ολυμπιακού Λαμπετίου Τάσος Γκότσης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το τιμόνι της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Μετά την λήξη των αγώνων PLΑY OFF για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία η ομάδα του Λαμπετίου πήρε την πρώτη θέση ανεβαίνοντας πανηγυρικά στην πρώτη κατηγορία. Για προσωπικούς λογούς αποχωρώ από την θέση του προπονητή μετά από δυο συνεχόμενες σεζόν έχοντας πετύχει τους στόχους που είχαμε βάλει όταν ανέλαβα την ομάδα από την Β΄ Κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω των πρόεδρο κ. Ντάβαρη για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να αναλάβω την τύχη της ομάδας ως προπονητής. Τον Γ. Αρχηγό κ Λαμπρόπουλο και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια.

Εύχομαι σε όλους ότι καλύτερο και πάντα θα είναι μέσα στην καρδιά μου.
Θα ήθελα να συγχαρώ των Α.Ο. Μακρισίων ως πρωταθλήτρια ομάδα και την Ζαχάρω για την άνοδο τους.

Τέλος θέλω να εκφράσω την συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια του φίλου μου και πρώην συμπαίκτη μου Βασίλη Νικολόπουλου μετά το βαρύ τραυματισμό του γιου του Δημήτρη και εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ότι καλύτερο!»

Όλη η επικαιρότητα