ΕΠΣ Ηλείας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ – ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ 2-0: Έπιασε Ενιπέα και Ξενοφώντα στη ισοβαθμία!

Ακούστε το άρθρο

Με σκορ 2-0 ξεπέρασε το εμπόδιο του Κουρτεσίου ο Ολυμπιακός Σαβαλίων και ισοβαθμεί πλέον με Λαντζόι και Κρέστενα, όμως στην ισοβαθμία βρίσκεται εκτός τετράδας και πλέον θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική στη Ν. Μανολάδα για να μπει στα πλέι οφ. Στο προχθεσινό παιχνίδι πάντως, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν πρώτοι το γκολ όταν στο 10’ ο Ντ. Καπώνης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Χοτζάι όμως ο Α. Κωστόπουλος από την άσπρη βούλα σημάδεψε το δοκάρι με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα  του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με το σουτ του Λαμπρόπουλου για το 1-0 και κλείδωσαν τη νίκη με το πλασέ του Σταυρούλια στο 85’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Λαμπρόπουλος (80΄ Κάσσας), Χοτζάι (46΄ Γεωργίου), Σαββανίδης, Κ. Τσακοπιάκος, Κολτσίδας, Καλουτάς, Σταυρούλιας, Χ. Μαρκόπουλος.

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Κουργιαλάς (70΄ Κόσκορης), Ι. Σωτηρόπουλος, Κόστα, Π. Κωστόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Α. Κωστόπουλος, Αλ. Σπ. Καπώνης (70΄ Αλ. Α. Καπώνης), Κουλούρης, Ντ. Καπώνης, Ντούγκας.

Όλη η επικαιρότητα