ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Αστέρας Αμαλιάδας 6-1: Θρίαμβος στο ντέρμπι της Ήλιδας!

Ακούστε το άρθρο

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το κατ’ ευφημισμόν όπως αποδείχτηκε τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων που διέλυσε με 6-1 τους «βυσσινί» και κράτησε ζωντανές της ελπίδες του για είσοδο στην τετράδα. Στο 10’ ο Θ. Αντωνόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους ενώ στο 32’ ο ίδιος παίκτης μετά από γύρισμα του Μπογονικολού έγραψε το 2-0. Στο 36’ ο «Φίγκο» είχε απευθείας φάουλ στο δοκάρι και τρία λεπτά αργότερα, ο Ρούνης με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έρθει στο 42’ ο Χοτζάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ να σημειώσει το 4-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου αφού στο 44’ ο Ασημακόπουλος από πλευράς Αστέρα σημάδεψε το δοκάρι. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’ ο Αντωνόπουλος με πλασέ πέτυχε χατ – τρικ κάνοντας πέντε τα γκολ του Ολυμπιακού ενώ στο 70’ ο Ζωγόπουλος με απευθείας κόρνερ μείωσε σε 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 86’ ο Σταυρούλιας με ατομική ενέργεια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλατής, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος (58′ Ντρέου), Ρούνης (78′ Κολτσίδας), Σαββανίδης, Χ. Μαρκόπουλος, Νικολόπουλος (55′ Τσακοπιάκος), Αβραμόπουλος, Χοτζάι (55′ Κουμουκέλης), Σταυρούλιας, Αντωνόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαλανόπουλος (66′ Κριεμάντι), Περιβολιώτης, Ντάβαρης, Σιούλας, Γιαννόπουλος, Βασιλακόπουλος, Χριστόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Ασημακόπουλος, Ζωγόπουλος, Αντωνόπουλος (70′ Ζορμπάς).

Όλη η επικαιρότητα