ΕΠΣ Ηλείας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ – ΧΑΒΑΡΙ 3-2: Τρία στα τρία με ανατροπή, «φωνάζει» το Χάβαρι!

Ακούστε το άρθρο

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε το Σάββατο στα Σαβάλια ο Ολυμπιακός που παρά το γεγονός ότι έμεινε δυο φορές πίσω στο σκορ, εντούτοις επικράτησε με 3-2 επί του Χαβαρίου και φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα από κοινού με τη Νίκη. Ο προχθεσινός αγώνας είχε όλα τα στοιχεία ενός τοπικού ντέρμπι, με πολλά γκολ, νεύρα, αποβολές και διαμαρτυρίες για την διαιτησία από την πλευρά των φιλοξενούμενων, οι οποίες εστιάζονται στον πειθαρχικό έλεγχο του διαιτητή Τσάκαλη και κυρίως στην αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Κοκκώνη στο 57’ . Στα καθαρά αγωνιστικά, όλη η δράση του ματς εκτυλίχθηκε μετά το 60ό λεπτό αφού μέχρι τότε το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η αποβολή από τον πάγκο του τεχνικού του ΑΟΧ, Διαμαντόπουλου, για διαμαρτυρία στο πρώτο ημίχρονο. Το Χάβαρι, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Σταυρούλια στο 63’, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Καράμπελας εκμεταλλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας έφερε το ματς στα ίσια. Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 70’, με το δυνατό σουτ και πάλι του Σταυρούλια, όμως η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού στο 75’ ο Χοτζάι με όμορφη εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-2. Το ματς γύρισε τελικά στο 82’ όταν ο Τσουκαλάς με σουτ από κοντά νίκησε τον Κουτσαβίτη και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Κολτσίδας (82’ Λαμπρόπουλος, Μαρκόπουλος Μ., Σαββανίδης, Χοτζάι, Τσουκαλάς, Τσακοπιάκος Κ., Αβραμόπουλος (54’ Γεωργίου), Μαρκόπουλος Χ. (90’ Κάσσας), Καράμπελας, Αντωνόπουλος (63’ Μπουγονικολός)

ΧΑΒΑΡΙ: Κουτσαβίτης, Χριστόπουλος, Κοκκώνης, Ρούνης, Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Μπατζακόπουλος (59’ Κοκολάκης – 73’Σπυρόπουλος), Μαργαρώνης (84’ Σαφαρής), Μπουρούκης, Σταυρούλιας, Μπερούκας (46’ Κυριαζής)

Όλη η επικαιρότητα