ΕΠΣ Ηλείας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΣΑΒΑΛΙΩΝ – ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 2 – 0: Δίκαιη  επικράτηση

Ακούστε το άρθρο

Στις  νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, κερδίζοντας στην έδρα του με σκορ 2 – 0  τον δυνατό Ηλειακό Λεχαινών, παραμένοντας έτσι σε τροχιά πλει – οφ ανόδου! Στο ξεκίνημα πάντως το ματς ήταν μοιρασμένο, με τον Ηλειακό στο 15΄από λάθος του Χοτζάι, να αποτυγχάνει να σκοράρει με τον Καφούσια από ευνοϊκή θέση! Όμως στο 28΄ο Λάκης Κολτσίδας  με ωραία κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γεωργίου, έγραψε το 1 – 0, ενώ νωρίτερα και στο 25΄ο νεοαποκτηθείς Σταυρούλιας, είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι! Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, και στο 53΄ ο Καράμπελας με ωραία ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0! Μάλιστα  στο 60΄ λίγο έλλειψε ο Σταυρούλιας να σκοράρει, όμως και πάλι «σημάδεψε»  το δοκάρι του Φλίγκου!

ΣΑΒΑΛΙΑ: Κόλλιας, Μπογονικολός, Μαρκόπουλος Μ., Σαβανίδης, Χοτζάι, Γεωργίου(79΄ Λαμπρόπουλος Χ.), Τσακοπιάκος Κ., Κολτσίδας(73΄Καλουτάς), Μαρκόπουλος Λ., Καράμπελας, Σταυρούλιας(87΄Κανάνι).

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος, Κουρής, Διαμαντόπουλος(75΄Ρούσνιατσουκ), Τριτάρης, Μουσερής, Κοντάνας(59΄Παναγιωτόπουλος), Καφούσιας, Μαράτος, Μαρινόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα