Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα «μάζεψε» ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού! Συγγνώμη για τα περί «ασέλγειας»

Ακούστε το άρθρο

Συγγνώμη από τον Ολυμπιακό ζήτησε ο Φανούρης Κωνσταντίνου, για τη δήλωση που είχε κάνει στην οποία είπε συγκεκριμένα  “ο Ολυμπιακός Πειραιώς για μια 20ετία που ασελγούσε στην Ελλάδα”. Σήμερα (12/11) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού απολογήθηκε μέσω επίστολής προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός στην οποία χαρακτήρισε “επιπόλαιη” και “άστοχη” την τοποθέτησή του.

Η επιστολή του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού

Προς Πρόεδρο ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,

Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου για την άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση στην οποία έχω προβεί με δηλώσεις μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες προσέβαλα την ένδοξη και μεγάλη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Πρόκειται για μία επιπόλαιη επαναλαμβάνω τοποθέτησή μου, προϊόν της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκα λίγες ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που είχα με τον ομόλογό μου της ομάδας της Λευκωσίας.

Απολογούμαι ειλικρινά σε όλο το οικοδόμημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο κάθε μέλος του ξεχωριστά, και εύχομαι να παραμείνουν οι σχέσεις των δυο ομάδων στο καλύτερο επίπεδο και στην ομάδα σας να εκπληρώσει κάθε της στόχο τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με εκτίμηση,
Φανούριος Κωνσταντίνου

Εκπρ. Τυπ. Απόλλωνα Λεμεσού

Η δήλωση που είχε προηγηθεί

«Κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ότι έκανε τις καλύτερες πορείες στην Ευρώπη. Όμως δεν είναι μέτρο σύγκρισης με τι αγωνίζονται στο εξωτερικό γιατί και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για μια 20ετία που ασελγούσε στην Ελλάδα, με ξένους διαιτητές αγωνιζόταν στην Ευρώπη. Άρα δεν είναι υπαρκτή δικαιολογία».

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα