ΕΠΣ Ηλείας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ 5 – 0: Δεν αντέχει σε κριτική…

Ακούστε το άρθρο

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα ο γηπεδούχος Ολυμπιακός για να επικρατήσει με σκορ 5 – 0 του Ατρόμητου Καβασίλων , ο οποίος κατέβηκε στο γήπεδο με μόλις δεκα παίκτες, λόγω των πολλών αποχωρήσεων της περασμένης εβδομάδας! Όμως παρόλα αυτά οι διοικούντες δεν πρόκειται να τα παρατήσουν…, καθώς μέσα στη νέα εβδομάδα που διανύουμε, ετοιμάζουν μεταγραφές! Στο αγωνιστικό τώρα μέρος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10΄με  κεφαλιά του Σπηλιωτόπουλου ύστερα από σέντρα του Χριστόπουλου! Στο 13΄ο νεοαποκτηθείς Έλιοτ με ωραία ατομική προσπάθεια και πάλι από ασίστ του Χριστόπουλου, διαμόρφωσε το 2 – 0! Στο 20΄εγινε το 3 – 0, όταν από σέντρα του Γ. Κουρούβανη ο Έλιοτ και πάλι, με βολέ στην κίνηση σκόραρε!  Με το α΄ μέρος  να ολοκληρώνεται με 4 – 0, όταν από  ασίστ του Μπιμπή,  ο Γ. Κουρούβανης σκόραρε! Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, και απλά στο 64΄ο επίσης νεοαποκτηθείς Τ. Αλεξανδρόπουλος με πλασέ από σέντρα ακριβείας του Γ. Κουρούβανη, έκανε το τελικό 5 – 0!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καψιμάλης, Ρουμελιώτης, Χριστόπουλος(46΄Ασημακόπουλος), Αλεξανδρόπουλος Φ., Ρηγόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Νικολόπουλος, Κουρούβανης, Έλιοτ(46΄Αλεξανρόπουλος Τ.), Μπιμπής(46΄Σωτηρόπουλος), Λαμπρόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καρασούλας, Μπιρλής, Παπαδημητρόπουλος, Δημητρίου, Γερασιμόπουλος, Φωτόπουλος, Καραχάλιος, Κολίντζας, Κορισιάνος, Γεωργόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα