Γ Εθνική

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Δεν έχει να χάσει τίποτα από εδώ και πέρα!

Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν ο Ρούμπος

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Ολυμπιακό Ζαχάρως η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναργειακό αφού ναι μεν η ομάδα για ένα ακόμα ματς εμφανίστηκε εκ νέου βελτιωμένη ωστόσο μπορούσε κάλλιστα να πάρει τη νίκη και σε συνδυασμό με την αποχώρηση της ομάδας του Άργους από το πρωτάθλημα, αυτοί οι δυο βαθμοί θα της λείψουν μιας και όλοι οι υπόλοιποι από εδώ και πέρα θα πάρουν την νίκη άκοπα.

Επόμενος αντίπαλος για τους ερυθρόλευκους του Ντ. Παναγιωτακόπουλου, το Τσιλιβί εντός έδρας την ερχόμενη Κυριακή, με τους νεοφώτιστους να μην έχουν τόσο σε αυτό το ματς όσο και στην συνέχεια απολύτως τίποτα να χάσουν, αντίθετα, με ανεβασμένη την ψυχολογία λόγω και των τελευταίων καλών εμφανίσεων, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Παπαδόπουλου και Καλαντζή που εξέτισαν ενώ στις προπονήσεις θα επιστρέψει σήμερα και ο Κατελούζος που τις τελευταίες ημέρες ήταν άρρωστος συν την ενσωμάτωση του Μπιμπή που επέστρεψε. Αντίθετα, εκτός πλάνων έχει τεθεί ο Κανάνι που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ενώ αμφίβολος είναι ο Πλαστουργός που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα.

Τέλος, παρελθόν από την Ζαχάρω αποτελεί ο Ρούμπος ενώ γίνεται προσπάθεια απόκτησης ενός επιθετικού, ικανού να κάνει τη διαφορά, με την διοίκηση του συλλόγου να «χτενίζει» την αγορά για να καταλήξει στον εκλεκτό που θα ανεβάσει επίπεδο τη γραμμή κρούσης.

Όλη η επικαιρότητα