ΕΠΣ Ηλείας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ – ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΙΟΥ 0 – 0: Ούτε αυτή τη φορά τα κατάφερε…

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς νίκη έφυγε και το απόγευμα του Σαββάτου από το Δημ. Στ. Ζαχάρως ο Ενιπέας Λαντζοίου, αυτή τη φορά μένοντας στο 0 – 0 απέναντι στους γηπεδούχους(πρόσφατα είχαν αποκλειστεί στο κύπελλο) , οι οποίοι είχαν περισσότερο το μυαλό τους στο ματς κυπέλλου της Τετάρτης με την Κρέστενα! Κάτι που όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, σπαταλώντας δυο ακόμα πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά τους για συμμετοχή στα πλει – οφ ανόδου, για τα οποία θα πρέπει τώρα πλέον να προσέξουν πολύ! Μόλις  στο 2΄ο Μάζης από μπαλιά του Τριανταφύλλη μπήκε ωραία στην περιοχή και ανατράπηκε σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ενιπέα, όμως ο διαιτητής Πήτας είπε παίζεται! Στο 7΄ νέα σέντρα του Τριανταφύλλη και πλασέ του Μάζη έφυγε σύριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι! Η Ζαχάρω απάντησε στο 15΄, όταν απευθείας  φάουλ  του Μπιμπή  βρήκε το οριζόντιο δοκάρι! Στην επανάληψη και στο 57΄ ο Γκούσκος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για τη Ζαχάρω, με τον Ενιπέα στο  55΄να εχει ένα ανεπανάληπτο τετ – α- τετ με τον Μάζη, ο οποίος όμως σούταρε αδύναμα, στην αγκαλιά του Καλογήρου! Με τον Ενιπέα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί ούτε την φάση του 94΄, με τους Παπαγεωργίου και Μάζη, και τον Χριστόπουλο επί της γραμμής τέρματος να σώζει τη Ζαχάρω από σίγουρο γκολ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ: Καλογήρου, Κουτσογιαννόπουλος ,   Χριστόπουλος,Αλεξανδρόπουλος Φ.  , Σπηλιωτόπουλος, Γκούσκος , Κουρούβανης,  Νικολόπουλος,  Έλιοτ, Μπιμπής, Οικονομίδης(λ.τρ. 66΄Σωτηρόπουλος).

ENIΠΕΑΣ: Δασκαλόπουλος, Κύτταρης, , Δαλαβούρας, Τσαντίλης Κωτσάκης, Καλαντζής(75΄Φερεκίδης), Γκρίλλας, Τριανταφύλλης, Ραυτόπουλος(67΄Καραχάλιος ), Παπαγεωργίου,  Μάζης.

Όλη η επικαιρότητα