ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Ενίσχυση στον «άσο» με Τάκη Πλατή!

Ακούστε το άρθρο

Mε νέο πρόσωπο τον Τάκη Πλάτη θα ταξιδέψει την Κυριακή για την Ερμιονίδα ο Ολυμπιακός Ζαχάρως αφού ο 26χρονος τερματοφύλακας είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων.

Ο Πλατής τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Πέλοπα Πύργου, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην περσινή άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από την Θύελλα.

Ο ικανός πορτιέρο θα πλασιώσει στην Ζαχάρω τον Γιάννη Καπετανάκη, λύνοντας το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στην συγκεκριμένη θέση στους νεοφώτιστους καθώς δεν υπήρχε άλλος τερματοφύλακας με αποτέλεσμα να μην διεξάγονται υπό ομαλές συνθήκες οι προπονήσεις που χρειάζοντα δυο γκολκίπερ, ενώ σε περίπτωση απουσίες του Καπετανάκη υπήρχε κίνδυνος η ομάδα να μην είχε κανέναν διαθέσιμο.

Η ομάδα της Ζαχάρως, δεν σταματάει βεβαίως εδώ. Σκοπεύει να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις τις επόμενες μέρες και ήδη βρίσκεται σε επαφές με ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της.

Aπό εκέι και πέρα, και μετά την εντός προγράμματος όπως μπορεί να χαρακτηριστει αυτή από τη δυνατη Σπάρτη, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως ανασυντάσσει τις δυνάμεις του καθώς την ερχόμενη Κυριακη τον περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αφού ειδικά στο γήπεδο της, η Ερμιονίδα είναι υπολογίσιμη δύναμη.

Στα μεταγραφικά, η προσθήκη του Πλατή φαίνεται πως δεν θα είναι η τελευταία αφού οι ιθύνοντες κάνουν προσπάθεια λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών να ενισχύσουν κι άλλο το ρόστερ τους.

Όλη η επικαιρότητα