Γ Εθνική

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Με Ρούμπο, Παπαδόπουλο αλλά χωρίς Τσίτσο στην Πάτρα!

Ακούστε το άρθρο

Νέα δύσκολη αποστολή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής,  περιμένει την Κυριακή  το  «νεοφώτιστο»  Ολυμπιακό Ζαχάρως, ο οποίος μετά την ισοπαλία στο ” ντέρμπι” με τον Πανηλειακό την περασμένη αγωνιστική, έχει πλέον μπροστά του το ματς της 7ης την Κυριακή στην Πάτρα με τη Θύελλα (γήπ. “Φώτης Αραβαντινός”) και προετοιμάζεται γι’ αυτό. Με μοναδικό στόχο ένα οποιουδήποτε θετικό αποτέλεσμα.

Ένα ματς όπου οι  «ερυθρόλευκοι» του Άρη Ρουμελιώτη, θα παρουσιαστούν αλλαγμένοι, αφού πριν λίγες μέρες αποχώρησε ο Ηλιόπουλος, ενώ ο Τσίτσος που είχε από πριν ένα πρόβλημα τραυματισμού έπαιξε με ένεση κατά του Πανηλειακού, έπαθε υποτροπή κι αποχώρησε στο 50′ του αγώνα και πλέον θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός!

Ενώ  τραυματίας παραμένει και ο Σκούρτας, με πρόβλημα στην ωμοπλάτη! Όμως υπάρχουν δυο νέα πρόσωπα, όπως είναι  ο 19χρονος  Θύμιος  Παπαδόπουλος , κεντρικός  αμυντικός , που μέχρι πρότινος ήταν στη Σειρήνα Γρεβενών (Γ’ Εθνική – 2ος όμιλος, περυσινή πρωταθλήτρια Α’ κατηγορίας του Νομού και ουραγός φέτος, χωρίς βαθμό ως την 7η αγωνιστική με επτά ήττες σε ισάριθμους αγώνες).

Και φυσικά ο επιθετικός  Νίκος  Ρούμπος , 23 ετών, που πέρυσι ’18-’19 έπαιξε στη Σπάρτη στον πρώτο γύρο και στη Χαλκίδα στο δεύτερο γύρο (έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού 2010-’14, κι έπειτα έπαιξε στην Τούμπιζε-Β’ Εθνικής Βελγίου, στον Αστέρα Πετριτη -Α’ Κέρκυρας), και στη Σπάρτη πρόπερσι ’17-’18 (όπου είχε στις αρχές της σεζόν κι έναν σοβαρό τραυματισμό με ρήξη χιαστού συνδέσμου σε φιλικό προετοιμασίας). Στη φετινή σεζόν είχε αρχικά μεταγραφεί σε ομάδα της Κύπρου.

Και οι δυο προπονούνται κανονικά, και την Κυριακή στην Πάτρα αναμένεται να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού!

Όλη η επικαιρότητα