Γ Εθνική

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Με Τζανέτο, Μπιμπή και Κατσιώλη στο Άργος!

Ακούστε το άρθρο

Με απογευματινή προπόνηση, ολοκλήρωσε  χθες την προετοιμασία  του ο Ολυμπιακός  Ζαχάρως,  ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναργειακό στο Αργος, υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας, Ντίνου  Παναγιωτακόπουλου!

Καθώς η προσπάθεια θα συνεχιστεί, με πρωτεργάτη, τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργου Μπάδα!  Ο οποίος υποστηρίζει,  ότι πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί και να τελειώσει ανταγωνιστικά το Πρωτάθλημα, καθώς αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να κρατήσει τους ήδη υπάρχοντες έμπειρους ποδοσφαιριστές, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι! Είδη ο

Σάκης  Τζανέτος , αποτελεί την πρώτη «χειμερινή» μεταγραφή του Ολυμπιακού Ζαχάρως, και χθες  ο Γιώργος Μπιμπής , που επέστρεψε από τον ΠΑΟ Κακοβάτου την δεύτερη! Ενώ ως μεταγραφή,  θα πρέπει να υπολογιστεί και η πλήρη πλέον επιστροφή στην ομάδα του Κατσιώλη, μετά από  εκείνο το σοβαρό τραυματισμό του, πέρυσι στο Λαντζόι! Έτσι  με όλους αυτούς,  και το υπάρχον ρόστερ, με εξαίρεση τον Νίκο Χριστόπουλου που ήδη εντάχθηκε στον Α.Ο. Κυπαρισσίας, θα ταξιδεύσει η ομάδα στο Αργος, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, στην πρεμιέρα του β΄ γύρου!  Ενώ παράλληλα  ο κ. Μπάδας και οι συνεργάτες του, «χτενίζουν» την αγορά των Αθηνών, για εντεκαδάτους παίκτες, και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και ίσως… και εκπλήξεις , ενώ φυσικά δεν πρόκειται να φύγει κανείς!

Όλη η επικαιρότητα