Γ Εθνική

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Περιμένει τη Σπάρτη με το ηθικό στα ύψη!

Ακούστε το άρθρο

Η πολυπόθητη πρώτη νίκη στην Γ’ Εθνική ήρθε σε κομβικό σημείο για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως που την περασμένη Κυριακή επιβλήθηκε με 2-0 επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων και έφτασε τους 4 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα του 7ου ομίλου.

Μια συγκομιδή που κρίνεται αρκετά ικανοποιητική για τους νεοφώτιστους στην προσπάθεια που θα κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, αφού εκτός από το τρίποντο κόντρα στους Αχαιούς, απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα από τον Παναργειακό και ηττήθηκαν στην πρώτη του έξοδο στη Ζάκυνθο από το Τσιλιβή.

Την Κυριακή, οι ερυθρόλευκοι σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς και πιο δύσκολο ίσως αυτή τη φορά θα υποδεχθούν ένα εκ των φαβορί της κατηγορίας, τη Σπάρτη του Μίκι Τσίρκοβιτς που προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Βαλιχιώτη. Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως και σε αυτό το ματς, θέλει να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του και να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό του και με σύμμαχο την καλή ψυχολογία που πηγάζει από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής θα προσπαθήσει για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της ομάδας Άρης Ρουμελιώτης δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν θα έχει στην διάθεσή του τον Σκούρτα που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού ενώ το «θέμα» με το δελτίο του Μάρκος Γκόμεζ παραμένει και είναι άγνωστο πότε θα μπορεί να υπολογίζεται ο Κολομβιανός μέσος.

Εν τω μεταξύ, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού αναμένεται τις προσεχείς ημέρες ένας Έλληνας επιθετικός, αγνώστων λοιπών στοιχείων αυτή τη στιγμή προκειμένου να περάσει από το μικροσκόπιο του Ζαχαραίου προπονητή τους συλλόγου, καθώς όπως και ο ίδιος έχει τονίσει, η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Όλη η επικαιρότητα