Γ Εθνική

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Προσπάθεια ανύψωσης ηθικού ενόψει Ναυπλίου

Ακούστε το άρθρο

Με απογευματινή προπόνηση, η ομάδα του Ολυμπιακού Ζαχάρως συνέχισε χθες την προετοιμασία της , καθώς    στο προσκήνιο  υπάρχει ο Κυριακάτικος πολύ δύσκολος αγώνας στο Ναύπλιο, κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του 7ου  ομίλου της Γ΄ εθνικής , Ναύπλιο 2017! Ένα ματς , όπου στόχος είναι πρωτίστως μια καλή εμφάνιση, και γιατί όχι, ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς εκτός  έδρας η ομάδα παίζει καλύτερα και από την έδρα της! αποτελέσματος.

Ο νέος τεχνικός του συλλόγου Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, έχει να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα των τραυματιών Τσίτσου(επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι στην αποστολή) και Σκούρτα,  όμως το βασικότερο όλων, είναι η ανύψωση του ηθικού  στον «ερυθρόλευκο» σύλλογο της Ζαχάρως, που μετρά μόλις μια νίκη,  στις δέκα πρώτες αγωνιστικές,  και ενώ υποβιβάζονται  έξι ομάδες!

Σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι», έχουν δύσκολη αποστολή αλλά από κει και πέρα θα παλέψουν μέχρι τέλους προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό! Άλλωστε στη Ζαχάρω από την αρχή γνώριζαν,  πως οι πιθανότητες  παραμονής στην κατηγορία θα ήταν λίγες  με το υπάρχον ρόστερ,  αλλά από κει και πέρα  άπαντες  είχαν συμφωνήσει, πως η προσπάθεια θα  γίνει,  με το ταμείο να γίνεται στο τέλος.

Όλη η επικαιρότητα