Γ Εθνική

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Πρόβλημα με Τζανέτο ενόψει Σπάρτης

Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα την περασμένη Κυριακή στα Βραχνέικα, ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι στάθηκε αξιοπρεπώς γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες.

Οι ερυθρόλευκοι απέχουν 9 βαθμούς από την ζώνη της σωτηρίας και γνωρίζουν ότι πρακτικά μόνο βαθμολογικές ελπίδες υπάρχουν για την παραμονή, όμως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν όλα τα ματς στη συνέχεια και να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι, όπως άλλωστε έχουν κάνει έως τώρα.

Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα του Ντ. Παναγιωτακόπουλου θα ταξιδέψει στην Σπάρτη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα που βρίσκεται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας με τον τεχνικό των νεοφώτιστων να «πονοκεφαλιάζει» για την συμμετοχή του Σ. Τζανέτου ο οποίος «κουβαλά» ένα πρόβλημα τραυματισμού από το προηγούμενο παιχνίδι και ίσως προφυλαχθεί.

Άλλα προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν και ο Ολυμπιακός στην πρωτεύουσα της Λακωνίας θα επιδιώξει μια και καλή εμφάνιση και αν έρθει και ένα θετικό αποτέλεσμα, έχει καλώς.

Όλη η επικαιρότητα