Ολυμπιακός Ζαχάρως: Το ερχόμενο Σάββατο η νέα Γ.Σ.

Οι διεργασίες στον Ολυμπιακό Ζαχάρως  για την επόμενη ημέρα της ομάδας, που ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, συνεχίζονται! 

Μάλιστα το νέο ραντεβού για την ανάδειξη ενός ισχυρού Δ.Σ. που θα τρέξει… το σύλλογο τη νέα περίοδο στην Α1 της ΕΠΣΗ, δόθηκε για το ερχόμενο Σάββατο στις 6 μ. μ., στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Ζαχάρως.  Βασικός σκοπός αυτής της συνάντησης την οποία στηρίζει και ο νέος Δήμαρχος της πόλης κ. Αλεξανδρόπουλος, είναι αυτή τη φορά να υπάρξει διοίκηση, και  να τεθούν άμεσα οι στόχοι  της νέας περιόδου! Με τον νυν πρόεδρο  του συλλόγου κ. Γιάννη Σπηλιόπουλο να έχει ήδη ανοίξει τα «χαρτιά» του, διευκρινίζοντος ότι θα παραμείνει στο σύλλογο με την προϋπόθεση βέβαια την ενίσχυση του Δ.Σ. με κάποια ακόμα καταξιωμένα και εύρωστα οικονομικά πρόσωπα, νε στόχο αρχικά την άνετη παραμονή και ότι ήθελε προκύψει!  Στο ίδιο  μήκος κύματος και τα αλλά στελέχη του περσινού Δ.Σ., προεξάρχοντος του Σωτήρη Μπαντέ! Αντίθετα οριστική φαίνεται  να είναι η αποχώρηση του ισχυρού παράγοντα της ομάδας πέρυσι, Γιώργου Μπάδα, καθώς και του ακούραστου εργάτη της ομάδας, Ζώη Τσεκουρά.

Παίζει… δυνατά ο Αρ. Ρουμελιώτης  για τον πάγκο της ομάδας!

Αμέσως μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ., θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου φυσικά από τον προπονητή, με τον Ζαχαραίο τεχνικό και πλέον και Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας, τον έμπειρο κ. Άρη Ρουμελιώτη, να θεωρείται ο επικρατέστερος για τον πάγκο της ομάδας!