ΕΠΣ Ηλείας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΖΑΧΑΡΩΣ – ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 1 – 1: «Χ» άρηκαν  την πρόκριση!

Ακούστε το άρθρο

Την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, σφράγισαν  χθες το απόγευμα στο Δημ. Στ. Ζαχάρως, ο τοπικός Ολυμπιακός και ο Ξενοφών Κρεστένων, μένοντας στο 1 – 1! Μια  νέα  δηλ. ισοπαλία,   που τείνει  να καθιερωθεί στα μεταξύ τους ματς στη Ζαχάρω, καθώς και πρόσφατα για το πρωτάθλημα είχαν μείνει στο 2 – 2!  Πάντως έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς, το σκορ θεωρείται δίκαιο, καθώς  και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές! Μόλις στο 5΄ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι με ένα φάουλ «βολίδα» έγραψε το 0 – 1, για να κάνει στο 30 με κεφαλιά ο Κόσσυφας , ύστερα από φάουλ του Οικονομίδη, το τελικό 1 – 1! Ένα σκορ που έμεινε έως το τέλος, καθώς  στην επανάληψη η μόνη αξιόλογη φάση για γκολ, ήταν  ένα βολέ  του Μιλοσέσκι στο 65΄, που κατέβασε από το «Γ» της εστίας του ο Θαν. Αλεξανδρόπουλος!

ΖΑΧΑΡΩ: Θ. Αλεξανδρόπουλος, Λαμπρόπουλος(46΄Ρηγόπουλος), Νικολόπουλος (75΄Θ. Ρουμελιώτης) , Αλεξανδρόπουλος Φ., Σπηλιωτόπουλος,  Γκούσκος, Οικονομίδης , Μπενάλντο, Σάλλα (46΄ Σωτηρόπουλος), Κόσσυφας (60΄Σταμόπουλος), Μαντάς.

ΞΕΝΟΦΩΝ: Φιλιππόπουλος, Ζαπάντης, Μυλωνάς, Μιχαλόπουλος, Σκαλτσάς, Μιλοσέσκι, Αλεξόπουλος (60’Αναμουρλίδης ), Μπακατσέλος (46΄Γαλανόπουλος), Παναγόπουλος (46’ Κωνσταντόπουλος), Σακέλης, Μαντζαράπης(46΄ Κουτσογιαννάκης Τ.).

Όλη η επικαιρότητα