Olympia Forum Ελλάδα Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Olympia Forum: Όλες οι αιγίδες του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου

Ακούστε το άρθρο

Υπό τη αιγίδα των σημαντικότερων οικονομικών φορέων της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου από τις 15 ως τις 17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, προσδίδοντας ιδιαίτερο κύρος και αξιοπιστία στα θέματα που θα συζητηθούν. Το καινοτόμο εγχείρημά υποστηρίζουν το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC), η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών  (ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.). ο  Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών (ΣΕΒΙΠΑ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελ/σου και Δυτ. Ελλάδας (ΣΕΒΙΠΙΔΕ)

Εισηγητές στις συνεδρίες θα είναι εκ μέρους του ICC ο πρόεδρος κ. Πέτρος Δούκας και ο κ. Νίκος Βερνίκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, κ.Κώστας Μίχαλος και οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αχαΐας και Ηλείας, Πλ. Μαρλαφέκας και Κ. Νικολούτσος, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΣΕΒΙΠΙΔΕ, Θεόδ. Δρίτσας, ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΒΙΠΕ και ΣΕΠΙΠΑ, Πέτρος Μαντάς.

Η παρουσία τόσων σημαντικών οικονομικών φορέων στο Αναπτυξιακό Συνέδριο αποτελεί καθοριστική παράμετρο επιτυχίας, καθώς θεωρούμε αναγκαία και επιτακτική την ευρεία διαβούλευση και κατάθεση προτάσεων που θα ξαναφέρουν την Πελοπόννησο –αλλά και τη χώρα γενικότερα- σε τροχιά ανάκαμψης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Στόχος είναι μέσα από το Συνέδριο να ενεργοποιηθούν οι παραγωγικές τάξεις της Πελοποννήσου και να υλοποιηθούν οι ιδέες και οι προτάσεις που θα παρουσιαστούν από τους εισηγητές στις συνεδρίες.

15-17 Φεβρουαρίου η καρδιά της ανάπτυξης της Πελοποννήσου, χτυπά στην Αρχαία Ολυμπία.

Όλη η επικαιρότητα