Media

Ομιλία Μαρινάκη στους εργαζόμενους στην Alter Ego

Ακούστε το άρθρο
Στους εργαζόμενους του Βήματος, των Νέων, των περιοδικών, καθώς και των ψηφιακών μέσων του ομίλου Alter Ego, μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του, Ευάγγελος Μαρινάκης.

Όπως τόνισε, πρωταρχικός στόχος του είναι η συνέχιση της ιστορικής πορείας τους και η απρόσκοπτη λειτουργία και ανάπτυξή τους. Σημείωσε ότι η παρουσία του συνιστά εγγύηση για ένα πλαίσιο ελεύθερης και ανεξάρτητης λειτουργίας των δημοσιογράφων του ομίλου.

Περιέγραψε τις αρχές που θα διέπουν τη νέα εποχή του, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «στόχος μας είναι να πετύχουμε την αλλαγή και την διαρκή προσαρμογή των εφημερίδων στις νέες συνθήκες της αγοράς της ενημέρωσης, να ανταποκριθούμε στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες και προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού και το Βήμα και τα Νέα να βρίσκονται στην κορυφή της δημοσιογραφικής ποιότητας και της κυκλοφορίας, στοχεύοντας όμως και στην οικονομική βιωσιμότητά τους».

Ο πρόεδρος του ομίλου τόνισε ότι «το όραμα, η εξωστρέφεια, η δημιουργικότητα και η προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες ανοίγουν μεγάλες ευκαιρίες» και κατέληξε: «Αποδείξτε για άλλη μια φορά ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα!»

Τέλος, αφού συνομίλησε με τους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας τους, αποχώρησε.

in.gr

Όλη η επικαιρότητα