Ηλεία

Όμιλος Aldemar Resorts: Δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρα

Ακούστε το άρθρο

Ο Όμιλος Aldemar Resorts στέκεται για ακόμη μία φορά δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη και προσφέρει άμεση και χειροπιαστή βοήθεια, προκειμένου να ανακουφιστούν οι δοκιμαζόμενοι, από τις πρόσφατες πλημμύρες, συνάνθρωποί μας της Δυτικής Αττικής.

Με άμεση κινητοποίηση προκειμένου να παρασχεθεί η μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στους κατοίκους του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, ο Όμιλος Aldemar Resorts ανταποκρίθηκε στο επείγον κάλεσμα για προσφορά Εμφιαλωμένου Νερού και Συσκευασμένων Τροφίμων.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts προμηθεύτηκε και παρέδωσε 18 παλέτες με τρόφιμα, εμφιαλωμένο νερό, καθαριστικό εξοπλισμό και είδη καθημερινής ανάγκης ενώ παράλληλα και οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα και συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα μακράς διάρκειας. Ομάδα εθελοντών του Ομίλου Aldemar, μετέβησαν στο Κέντρο Διαχείρισης Ειδών Πρώτης Ανάγκης, Π. Φαλήρου, όπου παρέδωσαν τα είδη και συνομίλησαν με τους εθελοντές και τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής που συντονίζουν τη δράση.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts δήλωσε ότι: Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς ξεκίνησε μόλις την περασμένη Δευτέρα και η ανταπόκριση από τους συναδέλφους ήταν άμεση. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγάλη συμμετοχή και συγκινητική ανταπόκριση στο εθελοντικό κάλεσμα.

Πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης

Ο Όμιλος Aldemar Resorts κατέχει δυναμική παρουσία στο χώρο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης επί 30 χρόνια διατηρώντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο προσωπικό, τους πελάτες, τις τοπικές κοινωνίες αλλά και το φυσικό περιβάλλον. Mέσω του προγράμματος «cARe» ευαισθητοποιείται και προσφέρει έμπρακτη βοήθεια σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες μέσω εθελοντικών δράσεων των εργαζόμενων αλλά και παροχής υπηρεσιών, προσφοράς σε είδος και χορηγιών, αποδεικνύοντας ότι όλοι αντιλαμβανόμαστε το ρόλο του καθενός μέσα στα πλαίσια της κοινωνίας.

Όλη η επικαιρότητα