Ομογενή δωρήτρια του αιμοδυναμικού βραβεύει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

75f4f519a81aff7c416ecc745d9165b7_l.jpg

Επιστημονική ημερίδα, κατά την διάρκεια της οποίας θα βραβευτεί για την δωρεά του αιμοδυναμικού εργαστηρίου, που έκανε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, η ομογενής από την Αυστραλία Γιαννούλα Γκουντάνη, διοργανώνει το Καρδιολογικό τμήμα του Παναρκαδικού νοσοκομείου και ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας.

 

Η επιστημονική εκδήλωση θα έχει θέμα «τα οξέα στεφανιαία σύνδρομα» και εισηγητές θα είναι ο διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής του Παναρκαδικού νοσοκομείου Δημήτρης χρυσός και διακεκριμένοι καρδιολόγοι και επεμβατικοί, ενώ θα σχολιάσουν κατά την διάρκεια της ημερίδας στο σύνολό τους οι καρδιολόγοι της Αρκαδίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου στις 10.00 το πρωί, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης και θα προσφωνήσουν την δωρήτρια εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασίλης Ψυχογιός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αιμοδυναμικό εργαστήριο που τέθηκε σε λειτουργία πριν από περίπου δεκαπέντε μήνες, έχει προσφέρει τεράστιο έργο σε καρδιοπαθείς όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ