Χωρίς κατηγορία

«Once Upon a Time in Hollywood»: Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ στο πρώτο πόστερ για τη νέα ταινία του Ταραντίνο

Ακούστε το άρθρο

«Φόρος τιμής» στο παλιό Χόλιγουντ με σκηνοθέτη πρώτης γραμμής και με «all star cast»… που δεν ξανάγινε!

Λεονάρντο Ντι ΚάπριοΜπραντ Πιτ. Μάργκοτ Ρόμπι. Ο -συγχωρεμένος- Μπαρτ Ρέινολντς. Κερτ Ράσελ. Τίμοθι Όλιφαντ, Μάικλ Μάντσεν, Τιμ Ροθ, Ντάμιαν Λιούς, ο -προσφάτως αδικοχαμένος- Λουκ Πέρι. Εμίλ Χιρς, Ντακότα Φάνινγκ, Κλίφτον Κόλινς, Κιθ Τζέφερσον, Τζέιμς Μάρσντεν, Τζούλια Μπάτερς και Σκοτ ΜακΝέιρι. Το… συνηθίζει ο Κουέντιν Ταραντίνο να συγκεντρώνει «all star cast» στις ταινίες του, αλλά αυτή τη φορά, μάλλον… ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Το πολυαναμενόμενο «Once Upon a Time in Hollywood» βρίσκεται στα… σκαριά, με τους κινηματογραφόφιλους και τους κριτικούς κινηματογράφου να το περιμένουν σχεδόν σαν… μάννα εξ ουρανού. Και η προσμονή έγινε σήμερα ακόμα πιο έντονη, καθώς ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μοιράστηκε στα social media το πρώτο επίσημο πόστερ για το νέο φιλμ.

Σύμφωνα με όσα -ελάχιστα- έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση, το «Once Upon a Time in Hollywood» τοποθετείται χρονικά γύρω στο 1969 και, ειδικότερα, στην εποχή της δολοφονίας της Σάρον Τέιτ, την οποία στην ταινία θα υποδυθεί η καλλονή Μάργκοτ Ρόμπι. Ο Ντι Κάπριο κρατάει τον ρόλο ενός πρώην θρύλου των τηλεοπτικών γουέστερν, με το όνομα Ρικ Ντάλτον, ενώ ο Πιτ θα εμφανιστεί ως ο στάντμαν που τον αντικαθιστά επί σειρά ετών στις επικίνδυνες σκηνές, με το όνομα Κλιφ Μπουθ.

Α, για να μην το ξεχάσουμε. Υπάρχει και… μπόνους: στην ταινία εμφανίζεται και ο Αλ Πατσίνο. Τι άλλο θέλετε, για να καταλάβετε ότι η νέα ταινία του Ταραντίνο απλά… δεν χάνεται;

Πηγή: protothema 

Όλη η επικαιρότητα