Τεχνολογία

OnePlus 5T επίσημα με 18:9 αναλογία οθόνης

Ακούστε το άρθρο

Και η OnePlus στο trend των bezel-less

Οι φήμες και τα leaks των προηγούμενων ημερών δεν άφησαν και πολλά που περιμέναμε να δούμε στην επίσημη παρουσίαση του OnePlus 5T.

Έτσι και επίσημα πλέον, έχουμε μία bezel-less συσκευή με ελάχιστα πλαίσια πάνω και κάτω. Το home button που είχαμε συνηθίσει στο κάτω μέρος αφαιρέθηκε και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μεταφέρθηκε στο πίσω μέρος. Η οθόνη OLED των 6 ιντσών έχει ανάλυση 1080×2160 και αναλογία 18:9. Εσωτερικά έχουμε Snapdragon 835, με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.300mAh.

Σημαντικές αλλαγές, πέρα από την οθόνη, βρίσκουμε και στο σύστημα των καμερών. Το OnePlus 5T διατηρεί τη διάταξη του wide (16MP) και του telephoto (20MP) φακού, αλλά στο δεύτερο το διάφραγμα έχει πέσει στο f/1.7, το ίδιο με το wide φακό, με αποτέλεσμα βελτίωση επιδόσεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η εμπρόσθια κάμερα παρέμεινε στα 16MP, ωστόσο απέκτησε νέο χαρακτηριστικό, το ξεκλείδωμα της συσκευής με τη χρήση του προσώπου, με την OnePlus να υπόσχεται ξεκλείδωμα σε 0.4 δευτερόλεπτα και χρήση σε σκοτάδι, χρησιμοποιώντας 100 χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το OnePlus 5T ξεκινά τη διάθεσή του στην Ευρώπη την Τρίτη 21 Νοεμβρίου. Ανάμεσα στις χώρες που θα διατεθεί συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Η τιμή του μοντέλου των 64GB θα είναι €500 και των 128GB θα είναι €560.

Πηγή: unboxholics.gr

Όλη η επικαιρότητα