Βιβλίο

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΣ: «Το Ονειρογέννητο Δάσος» – Το παραμύθι της Ιωάννας Παναγιωτακοπούλου

Ακούστε το άρθρο

Στον απίθανο κόσμο του Ονειρογέννητου δάσους …τα υψηλά ιδανικά και οι αξίες… μεταμορφώνονται σε μικρούς και μεγάλους ήρωες…, πρωταγωνιστούν σε ένα ονειρικό ταξίδι και μας φανερώνουν…. ότι με λίγη φαντασία, τόλμη και πολλή πολλή αγάπη…τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Υπενθυμίζοντας παράλληλα σε μικρούς και μεγάλους το χρέος μας απέναντι στη φύση, την ταύτιση και την υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξουμε.

Ένα παραμύθι με ευαισθησία ύφους και πολλαπλά πνευματικά και ηθικά μηνύματα, το οποίο βραβεύτηκε από την ‘Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών” ως έργο παιδευτικό για τις ευαίσθητες παιδικές ψυχές.

Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ να τρέξεις γύρω από τη μαγική λίμνη και να πετάξεις ως το γενναίο σύννεφο…τότε έλα μαζί μας…Σε περιμένουμε στο πολύχρωμο μουσικό μας τούνελ…με μοναδικό προορισμό το απίθανο ονειρογέννητο δάσος !!!!!

Ζητήστε το παραμύθι της Ιωάννας Παναγιωτακοπούλου στις 25 Ιουνίου από τα σημεία πώλησης της εφημερίδας “Πατρίς” ή από τον συνοδό της περιοχής. Επίσης μπορείτε να βρείτε το πραμύθι, στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας στον Πύργο και στην Αμαλιάδα.

Όλη η επικαιρότητα