Αθλητισμός

OPEN CHAMPIONSHIP SUMMER  EDITION IV: Η κορυφαία διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα αύριο στο “ΑΕΘΛΕΙΟΝ”

Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν από το OPEN CHAMPIONSHIP SUMMER  EDITION IVπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου στο κλειστό στάδιο Ανδραβίδας – Λεχαινών “ΑΕΘΛΕΙΟΝ”, δόθηκε χθες νέα συνέντευξη Τύπου στο δημ. μέγαρο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στα Λεχαινά.

Στη συνέντευξη παρευρέθηκε και ο Γερμανός πρωταθλητής Alexander Poppeck που θα διεκδικήσει, μαζί με τον Δημήτρη Μάλλιαρη, τον ευρωπαϊκό τίτλο της WKF, καθώς και οι Ιταλοί αθλητές που θα αγωνιστούν με Έλληνες.

Τους αθλητές και διοργανωτές καλωσόρισε πρώτα ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ που εξέφρασε τη χαρά του που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα γίνει αυτή η σημαντική αθλητική διοργάνωση στο δήμο του και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.

ΝΑΜΠΙΛ ΜΟΡΑΝΤ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

“Είναι μεγάλη η χαρά για τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που για δεύτερη φορά που θα φιλοξενήσει μια διοργάνωση κορυφαία στην Ελλάδα από αθλητές του κικ μπόξινγκ αλλά και από αυτούς που αγαπάνε το συγκεκριμένο άθλημα.

Όντως, αυτό το άθλημα, είναι από τα πολύ αγαπημένα, ειδικότερα που έχουμε και δικό μας πρωταθλητή, τον Δημήτρη Μάλλιαρη, αλλά έχουμε και άλλα παιδιά που έχουν διακρίσεις. Θέλω να καλωσορίσω όλους τους αθλητές σε αυτή την διοργάνωση -αθλητές που έχουν έρθει και από το εξωτερικό. Θα είναι μεγάλη ημέρα η Κυριακή. Από το πρωί θα υπάρχουν πολλοί αγώνες, δυνατοί αγώνες, με πολλές εκπλήξεις”.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΜΟΥΖΑΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

“Να καλωσορίσω κι εγώ τους αθλητές, τον κ. Κατσιάρα και τον κ. Θεοδωρόπουλο, που είναι οι διοργανωτές του open championship, μια διεθνής διοργάνωση.

Είναι τιμή για τον δήμο μας και όλο το νομό που φιλοξενούμε μια τέτοια διοργάνωση και αθλητές τέτοιου επιπέδου.

Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία στον Δημήτρη Μάλλιαρη, που είναι φίλος μου, καλή επιτυχία στους ντόπιους αθλητές”.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΓΚΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

“Κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να καλωσορίσω τους αθλητές, τους διοργανωτές, τον κ. Περγιάλη ιδιαιτέρως μαζί με τον κ. Κατσιάρα και τον κ. Θεοδωρόπουλο.

Το κικ μπόξινγκ είναι ένα άθλημα που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή κι αυτό οφείλεται κυρίως στον Δημήτρη Μάλλιαρη που έχει κατακτήσει πολύ μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της σχολής του κ. Αντώνη Γιαννακόπουλου, ο οποίος επί πολλά χρόνια παλεύει σε αντίξοες συνθήκες να τα καταφέρει με το άθλημα που ασχολείται”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

“Να πω για ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους δύο καλούς φίλους και διοργανωτές, τον Δημήτρη Κατσιάρα και τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο. Το κλου της βραδιάς θα είναι ο τοπικός ήρωας, πρωταθλητής της ομοσπονδίας WKF, Δημήτρης Μάλλιαρης, πρωταθλητής το 2016, 2017, Μεσογειονίκης, θυμόμαστε πέρυσι που κέρδισε τον Τούρκο αντίπαλό του. Φέτος διεκδικεί έναν ευρωπαϊκό τίτλο της WKF απέναντι στον Γερμανό αθλητή ο οποίος είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, επαγγελματίας από τον χώρο του ΜΜΑ”.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ

“Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτό το τραπέζι με τους σπουδαίους αυτούς ανθρώπους και τους πολύτιμους αθλητές. Νιώθουμε πολύ έτοιμοι εγώ και ο Δημήτρης για την επικείμενη αναμέτρηση”.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

“Είμαι και φέτος, όπως πέρυσι, στη μεγάλη διοργάνωση του open championship. Πέρυσι, όπως ξέρετε, αγωνίστηκα με Τούρκο αθλητή, ενώ φέτος με Γερμανό αθλητή, αν όχι καλύτερο τουλάχιστον ισάξιο με τον Τούρκο. Είμαι έτοιμος και καλώ όλους να έρθουν και να ευχαριστηθούν απ’ όλα όσα δουν.

Να πω ακόμα πως εκτός από τον Γερμανό αθλητή θα αγωνιστούν και Ιταλοί αθλητές αντίπαλοι των Ελλήνων αθλητών. Θα είναι μια βραδιά πολύ μεγαλύτερη από την περσινή”.

ALEXANDER POPPECK

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσά σας και θα αγωνιστώ εδώ στην Ελλάδα. Εύχομαι κι ελπίζω σε έναν δίκαιο και ωραία αγώνα το βράδυ της Κυριακής”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΑΡΑΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

“Η φετινή διοργάνωση δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. Όπως θα διαπιστώσουν όλοι, οι αθλητές που έχουν έρθει και από την Γερμανία και την Ιταλία, αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Θα είναι δύσκολοι αγώνες για τους Έλληνες αθλητές, αλλά όμως όλα είναι πιθανά. Θα είναι μια βραδιά που κυρίως βασίζεται σε αυτούς τους αγώνες”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

“Να ευχαριστήσω την δημοτική αρχή που μας φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά. Όπως έχω δηλώσει από την αρχή, εμείς θέλουμε να εξελίξουμε την διοργάνωση αυτή, να τη φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα έρχονται περισσότεροι ξένοι αθλητές εναντίον αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα”.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΡΑΝΤΖΑΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ

“Καλωσορίζουμε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα τους αθλητές που ήρθαν από το εξωτερικό και μας τιμάει ιδιαίτερα αυτό.

Θα χαρούμε πολύ να έρθει όλος ο κόσμος από το νομό, και όχι μόνο, επειδή πιστεύω ότι πράγματι αξίζει τον κόπο”.

Όλη η επικαιρότητα