Γ Εθνική

«Ώρα μηδέν» για τον Πανηλειακό: Έκτακτη Γ.Σ. την ερχόμενη Δευτέρα!

Ακούστε το άρθρο

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Πανηλειακό έφτασε, καθώς η διοίκηση της ομάδας συγκαλεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 μ.μ. Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συζητηθεί το αύριο της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σταυροδρόμι μιας και η δυστοκία είναι δεδομένη, με ορισμένα μέλη του «Πυρσού» να έχουν ήδη αποχωρίσει από το σχήμα και άλλα να σκέφτονται την αποχώρηση λόγω της έλλειψης στήριξης από φιλάθλους, επιχειρηματίες και φορείς της περιοχής.

Σε αυτό το μοντέλο που ακολουθεί ο σύλλογος τα δυο τελευταία χρόνια κάθε απουσία, είτε οικονομική είτε σε εργατοώρες κοστίζει και οι ιθύνοντες της ομάδας που παρά τις διεξοδικές κουβέντες των τελευταίων ημερών πλησιάζουν στο αδιέξοδο, ευελπιστούν να δουν… φως στο τούνελ αφού μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και αν δεν υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον, ο Πανηλειακός κινδυνεύει ακόμα και να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση

«Η Διοίκηση του Α.Ο Πανηλειακός καλεί όλα τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας μας να παραβρεθούν στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο κτήριο της ΠΕΔ.

Ο Πανηλειακός φτάνει στην ώρα μηδέν γι’ αυτό μοναδικό θέμα της συνέλευσης θα είναι να καταγράφουν οι δυνατότητες και να μετρηθούν οι δυνάμεις, για το εάν και πόσο είναι εφικτό ο Πανηλειακός με το υπάρχον σχήμα που βασικός του πυλώνας είναι ο Πυρσός, να μπορέσει να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής .

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη και αναγκαία».

ΑΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Αντ. Βαγγόπουλο

Στο άκουσμα του θανάτου του συμπολίτη μας και φιλάθλου του Πανηλειακού, Αντώνη Βαγγόπουλου, σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Αντώνης ήταν υπόδειγμα Πύργιου και άνθρωπος-κόσμημα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μπορεί να έφυγε πρόωρα αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

Όλη η επικαιρότητα