Αθλητισμός

Ωρα Wimbledon στα πρακτορεία ΟΠΑΠ!

Ακούστε το άρθρο

Το διάσημο τουρνουά τένις στο Wimbledon κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο με τους τελικούς των ανδρών και των γυναικών.  Οι έλληνες φίλοι του κορυφαίου τουρνουά τένις μπορούν να στοιχηματίσουν στον τελικό των γυναικών το Σάββατο (16:00) και τον τελικό των ανδρών την Κυριακή (16:00) στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.  Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει ειδικά στοιχήματα και για τους δύο σπουδαίους τελικούς του βρετανικού Grand Slam.

Ο τελικός των γυναικών

Στον τελικό του Wimbledon στις γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες, το Σάββατο 15 Ιουλίου, οι τενίστριες Βένους Γουίλιαμς και Γκαρμπίν Μουγκουρούθα. Η Αμερικανίδα Βένους Γουίλιαμς θα παίξει τον 9ο τελικό της καριέρας της ενώ η Μουγκουρούθα θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη Ισπανίδα που κερδίζει σε τελικό Wimbledon από το 1994.  Οι δύο φιναλίστ έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν. Η πιο πρόσφατη ήταν στην Ρώμη όπου η Μουγκουρούθα κέρδισε 2-1 σετ (6-2, 3-6, 6-2). Στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις τους το 2015, το 2014 και το 2013 επικράτησε η 37χρονη Γουίλιαμς.  Η Μουγκουρούθα θα εμφανιστεί σε τελικό Wimbledon για δεύτερη φορά. Το 2015 ηττήθηκε από την αδερφή της Βένους Γουίλιαμς, Σερένα.

Ο τελικός των ανδρών

Τένις υψηλού επιπέδου αναμένεται να απολαύσουμε και στον τελικό των ανδρών όπου ο Ρότζερ Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Μαρίν Τσίλιτς. Ρότζερ Φέντερερ θεωρείται σπεσιαλίστας του Wimbledon. Ο κορυφαίος Ελβετός τενίστας μετρά περισσότερες από 85 νίκες στο τουρνουά. Αν κερδίσει στον εφετινό τελικό, θα γίνει ο ρέκορντμαν όλων των εποχών με 8 κατακτήσεις του βρετανικού open. Επίσης, ο Φέντερερ είναι μόλις ο τρίτος τενίστας στην ιστορία, μετά τους Ίβο Κάρλοβιτς (12.062) και Γκόραν Ιβανίσεβιτς (10.131) που ξεπερνάει τους 10.000 άσους. Παρότι είναι 35 ετών, φέτος βρίσκεται στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP.  Ο Μαρίν Τσίλιτς προκρίνεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τελικό grand slam. Η πρώτη ήταν το 2014 όταν είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του US Open, τον μοναδικό τίτλο της καριέρας του στο υψηλότερο επίπεδο.

Την Κυριακή, ο 28χρονος Κροάτης, που είναι το νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, θα παίξει για δεύτερη φορά σε τελικό του Wimbledon, στην 11η συμμετοχή του στο φημισμένο τουρνουά. Αν κερδίσει τον τίτλο θα γίνει ο πρώτος Κροάτης που το καταφέρνει μετά τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς το 2001.

Για τους δύο τελικούς το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει 24 στοιχηματικές επιλογές σε κάθε αγώνα. Μεταξύ άλλων, οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή/ νικήτρια, το σύνολο των άσσων, τη συνολική διάρκεια του αγώνα και εάν  θα υπάρξει tie-break ή όχι.

Όλη η επικαιρότητα